Blocket Utbildning är en del av

Medicinsk Fotterapeut

Axelsons Institute
Hälsa & Friskvård
Medicinsk Fotterapeut beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
3 månader
Pris
71 000 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
2020-11-09
Kort om utbildningen

Är du intresserad av människor och vill ha en kvalitativ utbildning som leder till jobb? Då är Axelsons utbildning i medicinsk fotvård ett bra val! Behovet av fotvård är stort. En medicinsk Fotterapeut har ett fritt yrke, nära kontakt med kunderna och får mycket uppskattning i retur.
 
Axelsons har haft utbildningen sedan 1963 och har hela tiden såväl utvecklat som utvecklats med branschen. Samtliga lärare är yrkesverksamma i den behandlingsform de undervisar i och har handplockats för sin djupa kunskap, sin personlighet och sitt engagemang. En utbildning i medicinsk fotvård har många fördelar. Det är ett fritt yrke med stort inflytande på arbetsvillkor och tider. 

Med vår utbildning i medicinsk fotvård är du redo att starta ditt företag eller söka anställning, till exempel på friskvårdsföretag, en massageklinik eller ett lyxigt spa. Har du en vårdbakgrund kan du även söka jobb inom vården för att jobba med medicinsk fotsjukvård. 
 
AXELSONS ELEVER ÄR EFTERTRAKTADE AV BRANSCHENS AKTÖRER
När du gått en utbildning hos Axelsons vet de som verkar inom branschen, både i Sverige och globalt, att du fått den kunskap du behöver. Du kan med stolthet visa upp ditt diplom från Axelsons. 

Studietakt: Heltid/Deltid
Studielängd: 6 månader/ 13 månader

Logga för Axelsons Institute
Om Axelsons Institute

Hälften av Sveriges alla massörer är utbildade på Axelsons. Sedan 1962 har vi byggt upp ett internationellt rykte som “the home of swedish massage”. Den massage vi undervisar i är den mest kända i Skandinavien och har fått stor spridning i världen.

Handplockade lärare för bästa undervisningen
För att du ska få den bästa kvaliteten på utbildningen har Axelsons välutbildade och kompetenta lärare som är uppdaterade på den senaste forskningen. Lärarna är yrkesverksamma i den behandlingsform de undervisar i och har handplockats för sin djupa kunskap, sin personlighet och sitt engagemang. Detta för att din kunskap ska passa in och efterfrågas på den arbetsmarknad du kommer ut i. På Axelsons får du dessutom lära dig flera effektiva behandlingsmetoder som ingen annan svensk massageskola kan erbjuda. 

När Axelsons diplom hänger på din vägg är det en kvalitetsgaranti
När du gått en utbildning hos Axelsons vet de som verkar inom branschen, både i Sverige och globalt, att du fått den kunskap du behöver. Det gör att våra elever är eftertraktade av branschens aktörer. Du kan med stolthet visa upp ditt diplom från Axelsons. Axelsons utbildar människor till yrkesroller med stort ansvar.

När du är examinerad ser vi därför till att du besitter all den kunskap du behöver för att du och dina kunder ska känna er trygga i behandlingsrummet. Titlarna vi ger våra elever ska vara mycket mer än titlar, och Axelsons hjälper var och en av alla elever att bli riktigt duktig och proffsig i sitt friskvårdsutövande.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök