Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Medicinsk Fotterapeut - utbildning som leder till jobb

Axelsons Institute
Hälsa & Friskvård
Medicinsk Fotterapeut - utbildning som leder till jobb beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
9 månader
Pris
71 000 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Är du intresserad av människor och vill ha en kvalitativ utbildning som leder till jobb? Då är Axelsons utbildning i medicinsk fotvård ett bra val! Behovet av fotvård är stort. En medicinsk Fotterapeut har ett fritt yrke, nära kontakt med kunderna och får mycket uppskattning i retur.
 
Axelsons har haft utbildningen sedan 1963 och har hela tiden såväl utvecklat som utvecklats med branschen. Samtliga lärare är yrkesverksamma i den behandlingsform de undervisar i och har handplockats för sin djupa kunskap, sin personlighet och sitt engagemang. En utbildning i medicinsk fotvård har många fördelar. Det är ett fritt yrke med stort inflytande på arbetsvillkor och tider. 

Med vår utbildning i medicinsk fotvård är du redo att starta ditt företag eller söka anställning, till exempel på friskvårdsföretag, en massageklinik eller ett lyxigt spa. Har du en vårdbakgrund kan du även söka jobb inom vården för att jobba med medicinsk fotsjukvård. 
 
Axelsons elever är eftertraktade av branschens aktörer
När du gått en utbildning hos Axelsons vet de som verkar inom branschen, både i Sverige och globalt, att du fått den kunskap du behöver. Du kan med stolthet visa upp ditt diplom från Axelsons. 

Plats

  • Göteborg
  • Stockholm

Kommande utbildningsstarter

Göteborg

Utbildningsstart
2021-05-10

Stockholm

Utbildningsstart
2021-03-06

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Axelsons Institute

Om Axelsons Institute

Hälften av Sveriges alla massörer är utbildade på Axelsons. Sedan 1962 har vi byggt upp ett internationellt rykte som “the home of swedish massage”. Den massage vi undervisar i är den mest kända i Skandinavien och har fått stor spridning i världen.

Handplockade lärare för bästa undervisningen
För att du ska få den bästa kvaliteten på utbildningen har Axelsons välutbildade och kompetenta lärare som är uppdaterade på den senaste forskningen. Lärarna är yrkesverksamma i den behandlingsform de undervisar i och har handplockats för sin djupa kunskap, sin personlighet och sitt engagemang. Detta för att din kunskap ska passa in och efterfrågas på den arbetsmarknad du kommer ut i. På Axelsons får du dessutom lära dig flera effektiva behandlingsmetoder som ingen annan svensk massageskola kan erbjuda. 

När Axelsons diplom hänger på din vägg är det en kvalitetsgaranti
När du gått en utbildning hos Axelsons vet de som verkar inom branschen, både i Sverige och globalt, att du fått den kunskap du behöver. Det gör att våra elever är eftertraktade av branschens aktörer. Du kan med stolthet visa upp ditt diplom från Axelsons. Axelsons utbildar människor till yrkesroller med stort ansvar.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök