Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Eleiko Strength Coach level, I, II, III

Eleiko Education
Hälsa & Friskvård
Eleiko Strength Coach level, I, II, III beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
3 dagar
Pris
9 375 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

BYGGER EN STARKARE VÄRLD
Vi anser att en styrketränare måste vara skicklig i att lära ut lyft, utforma träningsplaner och skapa goda relationer. I denna coachutbildning hanterar vi alla tre aspekter och du kommer att bli välutrustad till att kunna arbeta med idrottare och kunder i alla åldrar och förmågor.

I samarbete med Anders Lindsjö har Eleiko skapat en kurs baserat på vår expertis och erfarenhet inom OS, världsmästerskap och europamästerskap tillsammans med vår kunskap och erfarenhet av att träna professionella team och spelare från olika ligor och turneringar runtom i världen. Anders har utbildat mer än ett tusen elever på Gymnastik- och idrottshögskolan i Helsingborg. Vi har dessutom lyssnat på feedback från alla elever som gått på Eleikos kurser genom åren. Slutligen har vi använt oss av vetenskap och olika studieteorier - allt för att du som deltagare ska få ut det mesta möjliga av denna styrkeutbildning.

Vår träningsmetod baseras på att förenkla komplicerade saker och göra enkla saker mer effektiva genom att använda modeller och dra paralleller, så väl som föreläsningar, videoklipp, praktisk träning, funderingar och diskussioner mellan deltagarna.

Kursen erbjuds även på följande orter

 • Halmstad
 • Göteborg
 • Stockholm
 • Läs mer på vår hemsida.


Kursens mål
Efter kursen kommer du:

 • Kunna coacha på ett enkelt sätt
 • Kunna identifiera och förklara tyngdlyftningens fem grundrörelser
 • Förstå grunderna för Olympiska lyft
 • Förstå sekvenserna bakom ryck och stöt (clean and jerk)
 • Utföra säkra och effektiva lyftrörelser


Kursen riktar sig till:

 • Lyftare, idrottare, coacher, terapeuter och gyminstruktörer
 • Alla bakgrunder är välkomna, förkunskaper krävs inte
 • Idrottare som är villiga att ta sig ur sin komfortzon

Plats

 • Halmstad

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Eleiko Education

Om Eleiko Education

Eleiko är ett svenskt familjeföretag med 60 år i branschen och nu vill vi lära dig allt vi kan. För 60 år sedan förbättrade Eleiko skivstången och kom att förändra styrkesport för all framtid. På samma sätt resonerande vi när vi för närmare 20 år sedan börjande med utbildningar i styrke- och träningsindustrin. Vi såg ett behov och ett intresse från fler som ville ha en bas i beprövad funktionell träning som backas av forskning och dessutom praktisk erfarenhet.

Våra lärare är var för sig expert inom just sina områden. De har både en akademisk och praktiskt bakgrund som ger dem en genommurad kunskap så att du slutligen kan omsätta kunskapen till dina kunder.

Vårt uppdrag är att göra människor starkare så att de presterar bättre i sport och i vardagen.

Mottot som finns med oss i varje dag är: ”Set your bar high, be kind and do more of what makes you stronger”.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök