Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Kost & Träningskonsult - Sveriges mest kompletta PT-utbildning

The Academy
Hälsa & Friskvård
Kost & Träningskonsult - Sveriges mest kompletta PT-utbildning beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
10 veckor
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris (exkl. moms)
63 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

The Academy erbjuder den kompletta utbildningen för dig som vill ha träning, kost, hälsa och friskvård som yrke. Utbildning ger dig den kompetens som idag efterfrågas för ett yrke i träningsbranschen.

Utbilda dig till Kost & Träningskonsult - Den kompletta PT-utbildningen
Vårt paket Cert. Kost & Träningskonsult (KTK) ger fem yrkesutbildningar i ett. Du erhåller vid avslutad utbildning Sveriges nationella licens och en internationell licens. Utbildningen genomförs genom onlinestudier och våra fysiska träffar där du väljer mellan orter som Stockholm, Göteborg eller Malmö. Unikt med utbildningen är att du kan skapa ditt utbildningsupplägg utifrån vad som passar just dig.

Jobb efter utbildningen
The Academy är en av Sveriges mest etablerade utbildningsorganisation med expertkunskaper och unik kompetens vilket gör att en licens från The Academy står högt upp på listan hos arbetsgivarna. Här får du de rätta förutsättningarna vare sig du vill jobba på en kedja, som SATS, Nordic Wellness, Actic, Fitness24Seven, eller om du vill jobba som egen företagare.

Efterfrågan på utbildade och licensierade tränare och konsulter är stor och under vår utbildning så erbjuds du bland annat deltagande på våra arbetsmarknadsträffar. Där får du möjlighet att knyta kontakter med de största arbetsgivarna inom träning, kost och hälsa i Sverige. 

I utbildningen ingår även utbildning till Personlig Tränare, Kostrådgivare och Hälsokonsult vilket ökar dina möjligheter att få jobb efteråt.

Pris
79 875: - inkl. moms. Möjlighet till delbetalning genom HumanFinans.

Plats

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för The Academy

Om The Academy

The Academy startades 1999 som ett oberoende nätverk av professionella utbildare, föreläsare och inspiratörer. Vår grundtanke är att utbilda, fortbilda och inspirera ledare, tränare och instruktörer som är verksamma inom träning och hälsa. Tillsammans har vi kunskapen, viljan och verktygen för att få dig att lyfta mot nya höjder

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök