Lic. Personlig tränare - Halmstad

The Academy
Hälsa & Friskvård
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 månader
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
66125 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Halmstad
24 juni 2020
Kort om utbildningen

Utbilda dig till Lic. Personlig Tränare

The Academy är marknadsledande och visar vägen. Idag utbildar vi en stor del av Sveriges personliga tränare, vilket i sin tur skapar unika möjligheter som gynnar våra elever och branschen. Vi är en utbildningsinstitution i ständig utveckling och utbildar Sveriges mest nöjda elever inom träning och hälsa. 

Väljer du The Academy väljer du möjligheternas utbildning, en plattform för att hitta din nisch, forma din dröm inom träning och hälsa. Vid sidan om läraryrket är våra lärare bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation.

Välj branschens mest eftertraktade PT-utbildning och få oförglömliga utbildningsdagar, kompetens för yrkesrollen och The Academys gyllene PT-licens.

Pris
66 125: - inkl. moms. I samarbete med HumanFinans erbjuder vi dig olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Låna räntefritt och dela upp din betalning i t.ex. 6 eller 12 månader.
 

Läs mer och ansök
Om The Academy

The Academy startades 1999 som ett oberoende nätverk av professionella utbildare, föreläsare och inspiratörer. Vår grundtanke är att utbilda, fortbilda och inspirera ledare, tränare och instruktörer som är verksamma inom träning och hälsa. Tillsammans har vi kunskapen, viljan och verktygen för att få dig att lyfta mot nya höjder

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar