Sports & Nutrition - Study abroad - Santa Monica College

Studin
Hälsa & Friskvård
Språk / Språkvetenskap
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
CSN
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
USA
Löpande starter
Kort om utbildningen

Sports & Nutrition- Study Abroad program, 1 -2 terminer

Studera Fitness, Sports & Nutrition på Santa Monica College!

Santa Monica College erbjuder ett färdigt program med kurser inom fitness, sport och nutrition. Du läser fyra kurser (12 units) under en termin och lär dig bl.a om fitness, anatomy, nutrition, sports injuries, health lifestyle.

Study Abroad programmet är utformat så att du skall få ut det mesta av dina studier utomlands och riktar sig främst till dig som vill ha en kortare utlandserfarenhet eller dig som vill ha garanterade kurser under din första termin på college.

Detta program är perfekt för dig som vill testa på collegelivet i Kalifornien och Los Angeles en termin.

Programmet kan förlängas till två terminer och du läser då bl.a träningslära, sport psychology och personal trainer preparation och förbereds för ACE Personal Trainer Certification exam som behövs för att få arbeta som personlig tränare i USA.

De credits / poäng du tar kan du använda om du bestämmer dig för att stanna kvar på Santa Monica College och läsa mot ett Certificate eller Associate degree eller transferera till universitet i USA. Om du vill tillgodoräkna dig kurserna i ett pågående examensprogram hemma – tala med studievägledaren på din högskola.

EXAMEN
Study abroad, termin utomlands, högskolepoäng

Läs mer och ansök
Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

 

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar