Blocket Utbildning är en del av

Behandlingspedagog neuropsykiatriska funktionsnedsättningar

Eksjö kommun
Beteende- & Socialvetenskap
Behandlingspedagog neuropsykiatriska funktionsnedsättningar beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 år
Ansökan öppnar
Sen ansökan
Pris
Avgiftsfritt
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Eksjö
2020-08-24
Kort om utbildningen

Vill du arbeta som Behandlingspedagog och göra skillnad för människor?

Utbildningen riktar sig till dig som är intresserad av att arbeta med människor inom det neuropsykiatriska området. Med rätt kunskap och förhållningssätt kan du hjälpa människor att utvecklas, se till deras resurser och ge dem möjligheter att växa som personer.

Utbildningen ger yrkeshögskoleexamen som Behandlingspedagog inom området neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Efter avslutad utbildning har du möjlighet att arbeta inom kommun, skolverksamhet, särskilda boenden eller inom Kriminalvården samt privata och statliga behandlingsverksamheter.

Logga för Eksjö kommun
Om Eksjö kommun

På Campus i12 i Eksjö kommun studerar du i fantastiska naturmiljöer med 100-åriga ekar och inspirerande lokaler som andas historia.

I dagsläget erbjuder vi utbildningar inom design, visualisering, IT-säkerhet, sjuksköteskeprogrammet och behandlingspedagog. Till hösten 2020 startar en Förskollärarutbildning på Campus i12. 

Campus i12 är en liten skola med stora möjligheter. Vi har möjlighet att ge studenterna fri tillgång till lokaler och utrustning för att kunna bli så bra som möjligt. Genom vår nära kontakt med arbetslivet har vi även möjlighet att ta in föreläsare som arbetar inom de branscher som är relevanta för våra utbildningar. Via de arbetsplatsförlagda kurserna i YH-utbildningarna får studenterna även värdefulla erfarenheter och kontakter som kan vara till stor nytta efter studierna.

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök