Blocket Utbildning är en del av

Diplomerad Lymfatisk yogainstruktör

Anna Hallén AB
Sjukvård
Diplomerad Lymfatisk yogainstruktör beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
4 dagar
Pris
13 990 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Höganäs
2020-11-27
Kort om utbildningen

En underbar yogautbildning med fokus på vårt lymfatiska system. Här sätter vi ihop tusenårig österländsk erfarenhet och kunskap med dagens västerländska forskning och vetenskap. Som Dipl. Lymfyogainstruktör behärskar du en unik form av yoga samt kunskap och förståelse om vetenskapen bakom andning, yoga och vårt så viktiga lymfsystem.

Ett stillastående lymfsystem gör att kroppen inte riktigt kan återhämta sig. I den lymfatiska yogan har Lise Benberg kombinerat rörelse & stillhet, andning & avslappning på ett sätt som återskapar lymfflödet samt ger rening och återhämtning för både kropp, själ och sinne. Rörelserna görs lugnt, medvetet och fokuserat med fokus på andningen.

Förkunskaper krävs: Grundutbildning som yogalärare, Lic. Lymfolog eller motsvarande.

Du kommer som Lymfatisk yogainstuktör kunna leda pass i grupper men även stödja enskilda klienter med fokus på hälsa, energi, lymfsystemets flöde samt vårt immunsystem.
Du kommer ha kunskap i andningens funktioner samt hur det autonoma nervsystemet påverkar oss och vårt mående.

Innehåll

  • Lymfatisk yoga – 3 dagar
  • Kunskap om lymfsystemet – 1 dag
  • Kunskap om vetenskapen bakom andning, yoga, mindfulness & meditation samt utbildning till Andningsinstruktör – 1 dag


Du kommer också att få tillgång till webbföreläsningar:

  • Stress
  • Lymfsystemet
  • Levern
  • Tarmen
Logga för Anna Hallén AB
Om Anna Hallén AB

På Anna Hallén finns utbildningar för dig som vill arbeta med hälsa, stress, vikt, livsstil, livskvalité och verkligen vill göra skillnad!

Utbildningarna står för kvalitét, förståelse och kunskap. Vårt viktigaste mål är att du efter en avklarad utbildning hos oss har fått de verktyg du behöver för att kunna översätta den teoretiska faktan och omvandla den till fungerande råd i vardagen. Under våra utbildningar får du även lära dig näringsfysiologi och forskning, översatt till livsstil och kostråd. Dessutom kommer du att få kritiskt analysera fakta, kunskap och ifrågasätta förmedlade ”sanningar”. 

Under alla utbildningarna fokuserar vi på individanpassning eftersom vi alla är olika. Du får därför lära dig hur du använder din kunskap för att skapa resultatinriktade råd till varje unik individ.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök