Fitness Instruction - UCLA University of California Los Angeles

Studin
Hälsa & Friskvård
Sjukvård
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
CSN
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
USA
1 september 2020
Kort om utbildningen

Studera till ett certificate in Fitness Instruction på UCLA i Los Angeles.

Detta program är idealiskt för dig som vill vidareutveckla dig till ett proffs inom fitness.
Programmet är perfekt för personliga tränare, fitnesscoacher, gruppövningsinstruktörer och dig som vill fortsätta vidare mot en högre examen inom fitness, hälsa och coaching.

Du lär dig bl.a anatomi, kost, fysiologi och träningsfysiologi, fitnesstest och hälsa, riskbedömning, grundläggande motståndsträning, träningsrecept, design av träningsprogram och coachningstekniker

Programmen är på 9 månader och  har en mycket praktisk yrkesrelaterad fokus. Efter programmet har du möjlighet att stanna kvar och jobba i USA i upp till 1 år genom sk. OPT.

De credits / poäng du tar kan du använda om du bestämmer dig för att stanna kvar i USA och läsa vidare på universitet. Om du vill tillgodoräkna dig kurserna i ett pågående examensprogram hemma – tala med studievägledaren på din högskola.

EXAMEN
Certificate

Läs mer och ansök
Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

 

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler