Functional Trainer

Eleiko Education
Sjukvård
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris
6250 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Halmstad
5 december 2020
Kort om utbildningen

Styrkan i våra program ligger i vårt unika tillvägagångssätt. Vi integrerar effektivt praktiskt lärande, instruktioner från experter om teknik och grunderna för lyftning med dynamiska gruppdiskussioner som leds av erfarna instruktörer från olika och imponerande bakgrunder.

Eleikos passion för styrka, prestation och utrustning matchas endast av vår utbildningsgrupps entusiasm för kvalitetsundervisning. Vi fokuserar på att undervisa hur man lär ut, inte bara vad man lär ut. Under kursen kommer du att vara en del av en stimulerande gruppatmosfär där likasinnade deltagare arbetar på att bli de bästa coacherna, tränarna och idrottarna. Oavsett om du är en entusiast som vill få en bättre teknik, en coach som vill utveckla din karriär eller en Eleiko-kund som är intresserad av att maximera ditt utrustningspotential levererar Eleiko Education.

Funktionella rörelser så som knäböj, utfallssteg och pressar är träningsgrunderna för hälsa, fitness och prestation. Genom att förbättra din förmåga att lära ut dessa övningar till idrottare kommer leda till din ökade efterfrågan.

Den här kursen är utformad för coacher och instruktörer så att de kan förbättra sina kunskaper om hur man lär ut och utvecklar övningar på rätt sätt. Det kan handla om knäböj, pressar, armhävningar, kettlebell-övningar, marklyft, utfallssteg, vertikala armhävningar, räckhäv och barpress, bara för att nämna några få. Du kommer att fokusera dig på olika undervisningsmetoder för deltagare i både större och mindre grupp. Du som deltagare får kursmaterial som kommer att hjälpa dig både före och efter kursen. På så sätt kommer du att ha tillräckligt med tid att lära dig, vilket gör att du kan fördjupa dig i kursens praktiska avsnitt.

Läs mer och ansök
Om Eleiko Education
Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar