Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Kiropraktorutbildning

Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
Hälsa & Friskvård
Sjukvård
Kiropraktorutbildning beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
5 år
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Bristen på kiropraktorer kommer fortsätta vara stor flera år framöver. På Skandinaviska Kiropraktorhögskolan rustar vi dig med rätt kunskaper!

Kiropraktorprogrammet i Stockholm är en femårig heltidsutbildning där teoretisk kunskap varvas med praktisk träning. Under utbildningen läser du ämnen som anatomi, fysiologi, idrottsmedicin och näringsfysiologi och i årskurs 4 och 5 praktiserar du dina kunskaper på högskolans egna patientklinik. Utbildningen är legitimationsgrundande.

Kiropraktor är ett yrke för dig som gillar människor och människokroppen. En nyutexaminerad kiropraktor har dessutom lätt att få jobb, bra betalt och stor frihet att starta egen verksamhet eller göra internationell karriär.

Utbildningskostnad
86 000 kr/läsår 
Totalbelopp för utbildningen är 430 000 kr

Plats

  • Solna

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Skandinaviska Kiropraktorhögskolan

Om Skandinaviska Kiropraktorhögskolan

Skandinaviens största och äldsta kiropraktiska institution

Sedan 1983 har vi utbildat studenter till Legitimerade Kiropraktorer världen över och är normgivande för svensk kiropraktik. Idag kan vi stolt kalla oss Skandinaviens största och äldsta kiropraktiska institution. Hos oss är människokroppen i fokus och under den femåriga kiropraktorutbildning erbjuds du både teoretisk och praktisk undervisning. Högskolans syfte är att erbjuda en kiropraktorutbildning baserad på modern medicinsk vetenskap och vedertagna kiropraktiska behandlingsprinciper. Vi bedriver även forskning i samarbete med några av Sveriges mest aktade medicinska forskningsinstitutioner och universitetssjukhus, Karolinska Institutet är ett utav dem. När du studerar hos oss kan du vara trygg i att vara en del av en utbildningsinstans av hög internationell klass.

Utbildningstyper
Universitet / Högskola
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök