Lic. Eleiko PT

Eleiko Education
Sjukvård
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris
75000 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Halmstad
21 mars 2020
Kort om utbildningen

Styrkan i våra program ligger i vårt unika tillvägagångssätt. Vi integrerar effektivt praktiskt lärande, instruktioner från experter om teknik och grunderna för lyftning med dynamiska gruppdiskussioner som leds av erfarna instruktörer från olika och imponerande bakgrunder.

Eleikos passion för styrka, prestation och utrustning matchas endast av vår utbildningsgrupps entusiasm för kvalitetsundervisning. Vi fokuserar på att undervisa hur man lär ut, inte bara vad man lär ut. Under kursen kommer du att vara en del av en stimulerande gruppatmosfär där likasinnade deltagare arbetar på att bli de bästa coacherna, tränarna och idrottarna. Oavsett om du är en entusiast som vill få en bättre teknik, en coach som vill utveckla din karriär eller en Eleiko-kund som är intresserad av att maximera ditt utrustningspotential levererar Eleiko Education.

60 ÅRS ERFARENHET HAR LÄRT OSS EN DEL 
– NU KAN DU BLI PT HOS ELEIKO

För 60 år sedan förbättrade Eleiko skivstången och kom att förändra styrkesport för all framtid nu vill vi lära dig allt vi kan. Vår PT-utbildning vänder sig till dig som vill bli bäst på att lära ut funktionell träning.

På samma sätt resonerande vi när vi för närmare 20 år sedan börjande med utbildningar i styrke- och träningsindustrin. Vi såg ett behov och ett intresse från fler som ville ha en bas i beprövad funktionell träning som backas av forskning och dessutom praktisk erfarenhet.

Vår PT-utbildning vänder sig till dig som förstår att fler och fler behöver kunskap om pålitlig funktionell träning. Inte bara de som tränar för sin sport utan även de som vill prestera i sitt vardagsliv. Våra lärare är några av de mest respekterade experterna inom sina områden. De lär dig det du behöver veta för att hjälpa dina kommande kunder att lyckas.

Läs mer och ansök
Om Eleiko Education
Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar