Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Pre-Med Kurs I Stockholm

Medical Doctor International Academy
Sjukvård
Pre-Med Kurs I Stockholm beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
4 månader
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
45 000 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Medical Doctor International Academy erbjuder nu en pre-med kurs som förbereder elever inför medicinutbildningar i Europa. 

Studera medicin utomlands på engelska
Till skillnad från medicinska skolor i Sverige, kräver de medicinska skolor vi representerar i Europa inte en kandidatexamen. Eleverna måste ha gymnasiebetyg och klara läkarutbildningens antagningsprov. Studenter utvärderas därefter enligt prestationer och kvaliteter som gjorts inom medicinskolan.

Att studera medicin i Europa är en utmärkt lösning för studenter som inte lyckas komma in på medicinska skolor i sitt eget land. Det finns flera utmärkta medicinska program på engelska, du kan läsa om dom här på Studera Medicin Utomlands.

Kursens omfattning: 16 veckor, 5 dagar i veckan, måndag-fredag.

Kursspråk: Engelska

Plats

  • Nacka

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Medical Doctor International Academy

Om Medical Doctor International Academy

På Medical Doctor International Academy erbjuder vi både vägledning samt en unik förberedande medicinkurs som garanterar dig att komma in på den medicinutbildning du vill gå på. Vi har haft över 2000 studenter sedan starten 2006 som har förberetts för medicinskolornas antagningsprov och samtliga av dessa studenter har kommit in på ledande universitet i olika delar av världen. Dessutom har förberedelserna hos oss hjälpt studenterna så att de kunnat prestera bra i sina studier på universitet.

Vårt mål är att ge studenterna en god grund i medicinsk kunskap och vetenskap för att underlätta deras framgång på antagningsprov och ge dem möjlighet att studera vid det universitetet de har valt. 

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök