Strength Coach

Eleiko Education
Sjukvård
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris
9375 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Halmstad
7 april 2020
Kort om utbildningen

Styrkan i våra program ligger i vårt unika tillvägagångssätt. Vi integrerar effektivt praktiskt lärande, instruktioner från experter om teknik och grunderna för lyftning med dynamiska gruppdiskussioner som leds av erfarna instruktörer från olika och imponerande bakgrunder.

Eleikos passion för styrka, prestation och utrustning matchas endast av vår utbildningsgrupps entusiasm för kvalitetsundervisning. Vi fokuserar på att undervisa hur man lär ut, inte bara vad man lär ut. Under kursen kommer du att vara en del av en stimulerande gruppatmosfär där likasinnade deltagare arbetar på att bli de bästa coacherna, tränarna och idrottarna. Oavsett om du är en entusiast som vill få en bättre teknik, en coach som vill utveckla din karriär eller en Eleiko-kund som är intresserad av att maximera ditt utrustningspotential levererar Eleiko Education.

LÄR DIG NÅGOT NYTT, FÖRBÄTTRA DIN TEKNIK OCH KARRIÄR

Vi anser att en styrketränare måste vara skicklig i att lära ut lyft, utforma träningsplaner och skapa goda förhållanden. I den här kursen hanterar vi alla tre aspekter och du kommer att bli välutrustad till att kunna arbeta med idrottare och kunder i alla åldrar och förmågor.

I samarbete med Anders Lindsjö har Eleiko skapat en kurs baserat på vår expertis och erfarenhet inom OS, världsmästerskap och europamästerskap tillsammans med vår kunskap och erfarenhet av att träna professionella team och spelare från olika ligor och turneringar runtom i världen. Anders har utbildat mer än ett tusen elever på Gymnastik- och idrottshögskolan i Helsingborg. Vi har dessutom lyssnat på feedback från alla elever som gått på Eleikos kurser genom åren. Slutligen har vi använt oss av vetenskap och olika studieteorier - allt för att du som deltagare ska få ut det mesta möjliga av kursen.

Vår träningsmetod baseras på att förenkla komplicerade saker och göra enkla saker mer effektiva genom att använda modeller och dra paralleller, så väl som föreläsningar, videoklipp, praktisk träning, funderingar och diskussioner mellan deltagarna.

Läs mer och ansök
Om Eleiko Education
Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler