Yogalärarutbildning, steg 1

Kundaliniyoga Institutet
Sjukvård
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
2 år
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris
48000 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Göteborg
2 oktober 2020
Kort om utbildningen

Internationellt certifierande utbildning till Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan, The Aquarian Teacher steg 1.
Om du vill fördjupa dig i yogan för din egen skull, få redskapen till att lära ut, lära dig massor om yogan och dess tekniker, eller återupptäcka dig själv och din sanna potential, oavsett vilket så är detta en utbildning för dig.

Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan är en flertusenårig och välbeprövad teknik som effektivt hjälper oss till balans, som med hela sin vetenskap leder individen till en djupare insikt och upplevelse av att kropp, sinne och själ hänger samman. Att alla dessa delar av oss behöver tas omhand och näras för att vi skall leva i samklang med oss själva och vår omgivning.

Utbildningen till Kundaliniyogalärare, KRI Level 1 International Teacher Training program in Kundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan, löper över två år och omfattas av 500 timmar. Den följer IKYTA.s (International Kundaliniyoga Teachers Association) riktlinjer och leder andra året till en internationell certifiering. Utbildningen löper över 4 terminer och syftar till att ge dig gedigna kunskaper i Kundaliniyoga samtidigt som den också ger dig förutsättningar för en personlig utvecklingsprocess. Under det första året läggs fokus på att ge dig en djup personlig relation till yogan, under år två läggs fokus allteftersom mer på lärarrollen.

Kursdatum Göteborg
1. 2-5 oktober 2020
2. 13-16 november 2020
3. 15-18 januari 2021
4. 19-22 mars 2021
5. 19-22 maj 2021
6. meddelas senare
7. meddelas senare
8. meddelas senare
9. meddelas senare
10. meddelas senare

Pris
Utbildningskostnaden är 48 000 kr
Därtill kommer kostnader för de två 4-dagars retreaten, ca 3 500 kr per retreat för kost och logi, samt kurslitteratur, ca. 1500 kr. Resor bekostas av eleven.

Läs mer och ansök
Om Kundaliniyoga Institutet
Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler