Yogayama Teacher Training® 200 hours

Yogayama
Sjukvård
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
6 veckor
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris
49000 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
8 augusti 2020
Kort om utbildningen

Välkommen till Yogayamas yogalärarutbildning!
Yogayama erbjuder ett genomarbetat utbildningsprogram där eleverna har möjlighet att lära sig yoga på djupet, oavsett om de önskar att bli yogalärare eller för att ta sin egna praktik till en ny nivå. Vid examen kan individer som väljer att gå vidare med att lära ut yoga ansöka om ett internationellt certifikat från Yoga Alliance.

Yoga växer snabbt i Sverige och vår förståelse för hur yogapraktiken kan få oss att må bättre har också ökat oavsett om det handlar om återhämtning efter att ha gått in i väggen eller rehabilitering av gamla idrottsskador. Att yoga kan stötta både när det gäller det själsliga planet så väl som den fysiska kroppen blir allt fler utövare varse om.

Som ett resultat av den popularitet som yoga-traditionen har fått finns ett stort behov av välutbildade yogalärare. Vi har lång erfarenhet av att utbilda på en hög kunskapsnivå, med fokus på Hatha Yoga, erbjuder Yogayama en av de mest utförliga yogalärarutbildningen i Skandinavien genom ett unikt och genomarbetat upplägg, som bland annat innefattar digitala hjälpmedel och förmedlat av några av landets mest erfarna yogalärare.

Läs mer och ansök
Om Yogayama
Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar