Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Undersköterska

Svea Education
Sjukvård
Undersköterska beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Tycker du om att arbeta med människor? Vill du ge en hjälpande hand till de som behöver vård?

Utbildningen till undersköterska är en yrkesutbildning inom vård- och omsorgsprogrammet som riktar sig till dig som vill arbeta med att
hjälpa människor.

Hos oss kan du läsa din utbildning med inriktning mot Äldreomsorg eller Hälso- och sjukvård. Du får i bägge inriktningar lära dig om grundläggande vård och fördjupa dig inom medicin.

Som en del av utbildningen ingår arbetsplatsförlagt lärande (APL), vilket innebär att du praktiserar ute på riktiga arbetsplatser med en utsedd handledare. Din utbildning kan sedan leda till arbete på sjukhus, vårdcentral eller inom hemtjänsten.

Omfattning: helfart under dagar eller kvällar, samt distans

 

Plats

  • Stockholm
  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
Löpande starter

Stockholm

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Svea Education

Om Svea Education

Vi erbjuder gymnasiala yrkesutbildningar inom barn och fritid, vård och hälsa samt ekonomi och företagande. Dessutom har vi också ett brett utbud av fristående kurser inom matematik, språk, ekonomi, vård och omsorg samt barn och fritid. 

Hos oss kan du vara flexibel och välja det som passar dig bäst, att läsa kurserna via klassrumsundervisning eller att ta del av undervisningen på distans.

Våra lärare har både teoretisk kompetens och praktisk erfarenhet inom de områden de undervisar i och vi har skapat yrkesutbildningarna i samarbete med representanter från näringslivet. På så sätt säkerställer vi att ni som blivande arbetstagare ska få bästa möjliga förutsättningar i er kommande karriär.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök