Blocket Utbildning är en del av

Undersköterska

Svea Education
Sjukvård
Undersköterska beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris
Avgiftsfritt
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
Löpande starter
Kort om utbildningen

Vill du ge god vård till de som behöver en hjälpande hand?
Det här paketet är det första steget i utbildningen till undersköterska. Utbildningen till undersjuksköterska är en yrkesutbildning inom vård- och omsorgsprogrammet som riktar sig till dig som vill arbeta som undersköterska.

För att nå formell behörighet läser du efter grundutbildningen en fördjupning inom ett område du är intresserad av. Programmet kan exempelvis leda till arbete på sjukhus, vårdcentral eller inom hemtjänsten.

Omfattning: Grundutbildningen till undersköterska omfattar 45 veckors studier på helfart under dagar och kvällar.

Löpande intagning, regelbundna kursstarter året om.

Logga för Svea Education
Om Svea Education

Vi erbjuder gymnasiala yrkesutbildningar inom barn och fritid, vård och hälsa samt ekonomi och företagande. Dessutom har vi också ett brett utbud av fristående kurser inom matematik, språk, ekonomi, vård och omsorg samt barn och fritid. 

Hos oss kan du vara flexibel och välja det som passar dig bäst, att läsa kurserna via klassrumsundervisning eller att ta del av undervisningen på distans.

Våra lärare har både teoretisk kompetens och praktisk erfarenhet inom de områden de undervisar i och vi har skapat yrkesutbildningarna i samarbete med representanter från näringslivet. På så sätt säkerställer vi att ni som blivande arbetstagare ska få bästa möjliga förutsättningar i er kommande karriär.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök