Blocket Utbildning är en del av

Undersköterska äldreomsorg

Hermods
Sjukvård
Undersköterska äldreomsorg beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Deltid
Studielängd
6 månader
Pris
13 750 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
Löpande starter
Kort om utbildningen

Validering till undersköterska
För dig som har erfaren personal som ännu inte är behörig undersköterska så erbjuder Hermods ett valideringskoncept som innebär att din personal kan tillgodoräkna sig sin erfarenhet och komprimera sina studier så att de är färdigutbildade inom 6-7 månader. Utbildningen sker på distans vilket även gynnar dig som arbetsgivare då du kan behålla din personal i arbete samtidigt som de studerar.

Undersköterska äldreomsorg
I utbildningen Undersköterska inriktning äldreomsorg valideras deltagarens kunskaper om äldre utifrån en helhetssyn. Efter utbildningen blir deltagaren behörig undersköterska.

I utbildningen ingår:

  • 5 webbinarier med uppgifter däremellan
  • 2 examinationstillfällen
  • 1 grupptenta
  • 1 enskild tenta


Pris
13.750:- per elev, vid fler anmälda ges prisreduktion.

Logga för Hermods
Om Hermods

Vi på Hermods engagerar oss i människors utveckling och framtid. Vårt uppdrag är att förse näringslivet med rätt kompetens och ge individen möjlighet att utvecklas för resan in i framtiden. Vi tar vårt uppdrag på största allvar och som en av Sveriges största utbildningsaktörer är det vårt ansvar att lyckas. Vår passion är utbildning som är flexibel och anpassad efter behov och förutsättningar. Så har det varit sedan vi startade 1898.

På Hermods vill vi att du ska kunna uppnå dina yrkesdrömmar och yrkesmål oavsett var du befinner dig i livet. Hermods Yrkeshögskola är ett av alternativen för dig som är på jakt efter jobb, vill byta jobb eller vill utvecklas i din nuvarande yrkesroll och bransch. Ett annat alternativ kan t.ex. vara en valideringsutbildning inom vården för att bli behörig. Oavsett vad du är ute efter så säkrar du din framtid på arbetsmarknaden genom att studera hos oss. Vi utbildar dig för framtiden!

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök