Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Yogalärarutbildning, steg 1

Kundaliniyoga Institutet
Sjukvård
Yogalärarutbildning, steg 1 beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
2 år
Pris
48 000 kr
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

Detta är utbildningen för dig som vill mera yoga! Som vill lära dig så mycket mer om dig själv – med kundaliniyogan som redskap. Som vill få in mycket mer lugn och ro i livet, få uppleva balans i dina relationer och som vill kunna hantera vardagens utmaningar och stress skickligare. Genom denna utbildning skapar du en djupare relation till din kropp, ditt sinne och din själ. Detta är utbildningen för dig som vill lära ut dessa tekniker, som vill bli yogalärare.

År 1: Yogafördjupning för dig
Stabil start: asana, kriyas, mudras och bandhas
Yogisk anatomi - Divine Alignment
Läran om kroppen - västerländsk anatomi
Sadhana - ditt dagliga yogautövande
Andas! Allt om pranayam och andningens anatomi .
Människan som energivarelse - dina chakras
Djup närvaro i vardagen - kunskapen om meditation och ditt sinne
Ljudets kraft - att skapa transformation med mantras

År 1 handlar om dig, din utveckling tillsammans med kurskamrater och lärare. Vi lärare är dina coacher och vägvisare under denna resa. År 1 är en genuin resa in i dig själv, med dig själv, för dig själv. Kursintyg från Kundaliniyoga Institutet. Anmälan är öppen för alla.

År 2: Certifiering till lärare – påbyggnadsåret
Lärarrollen - pedagogik och förhållningssätt
Asanas - nu ur ett energimässigt perspektiv
Terapeutisk yoga - yoga för våra olika fysiska och psykiska förutsättningar samt det terapeutiska samtalet
Yogisk livsstil och filosofi - den yogiska människan
Yogisk healing - det närvarande mötet och läkningen
Ayurveda - förstå våra olika kroppstyper och element

År 2 är för dig som vill föra dessa tekniker vidare. Detta år är för dig som vill lära dig ännu mer om yogan och som vill fortsätta lärandet om och utvecklandet av dig själv. Under år 2 coachas du fortsatt kontinuerligt av oss lärare, du får redskap att föra dig själv framåt på din väg, både som individ och blivande lärare, oavsett omfattning på ditt framtida förmedlande. År 2 ger dig ett internationellt yogalärardiplom.

Motiverande och inspirerande coachning
Du coachas kontinuerligt under utbildningen av oss lärare. Vi följer din utveckling och är lyhörda för vad just du behöver för att fördjupa din relation till yogan och dig själv. Vi hjälper dig att navigera framåt för att du ska kunna åstadkomma de förändringar du önskar se i livet. Med kundaliniyogans tekniker bjuder du in till djup och bestående transformation. Med stöd från oss lärare påbörjar du läkningen av din egen historia. Coachningen sker regelbundet genom både webbaserade mötesforum såväl som möten IRL. Vi som coachar dig är lärarna Maja Tellegård, Eleonor Fernerud, Rita Welander samt Viveka Pasquier.

Ja, jag vill få mer balans i livet och lära mig massor om mig själv!
Ja, jag vill lära mig allt om yoga!
Ja, jag vill bli yogalärare!

Då är detta utbildningen för dig!

Kursdatum Göteborg
1. 2-5 oktober 2020
2. 13-16 november 2020
3. 15-18 januari 2021
4. 19-22 mars 2021
5. 19-22 maj 2021
6. meddelas senare
7. meddelas senare
8. meddelas senare
9. meddelas senare
10. meddelas senare

Pris
Utbildningskostnaden är 48 000 kr
Därtill kommer kostnader för de två 4-dagars retreaten, ca 3 500 kr per retreat för kost och logi, samt kurslitteratur, ca. 1500 kr. Resor bekostas av eleven.

Logga för Kundaliniyoga Institutet
Om Kundaliniyoga Institutet

Kundaliniyoga Institutets yogalärarutbildning är unik i sitt slag tack vare det tvååriga upplägget med ständig personlig coachning. Våra lärare har mångårig erfarenhet av kundaliniyogan i sina egna liv och har gedigen erfarenhet av att utbilda lärare. Vår vision är att kundaliniyogan som teknik skall finnas tillgänglig för alla. För alla åldrar i alla faser av livet och inom alla delar av samhället, på arbetsplatser och i vars och ens vardagsliv. Våra utbildningar hittar du i Stockholm, Göteborg, Oslo, Umeå, Vasa och på Kreta.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök