Blocket Utbildning är en del av

Cert. Inredare & Homestagingkonsult – 100% distans

Inredningskurser
Hantverk
Cert. Inredare & Homestagingkonsult – 100% distans beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
14 månader
Pris
29 000 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
Löpande starter
Kort om utbildningen

Du har ett brinnande intresse för inredning och vill arbeta med inredning professionellt. I denna utbildning lär du dig inredningsrelaterade ämnen från grunden och får en insyn i hur yrket och branschen fungerar.

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta med inredning & homestaging professionellt. Du kommer under kursens gång att få lära dig allt från färgsättning, ljussättning, möblering, kunskaper i hur man praktiskt arbetar som inredare & hur man skapar sin egen verksamhet.

Utbildningen är mycket ”hands on”, dvs, du kommer att arbeta mycket praktiskt med kunder, kollage, moodboards, färgsättningar, kundanalys etc. för att du ska känna dig trygg i din yrkesroll när du är klar.

Vem kan läsa till Cert. Inredare & Homestagingkonsult?
Den här kursen vänder sig till dig som vill arbeta professionellt med inredning. Kanske har du redan arbetat i branschen några år och vill ha en certifiering för att stärka din roll. Eller har du ingen erfarenhet alls. Utbildningen börjar från grunden, men inlämningsuppgifterna är utformade så att den utgår från din individuella kompetensnivå.

Omfattning
Distans. Kurstakten är flexibel, mellan 25-100%, och studielängden är mellan 12-14 månader.

Logga för Inredningskurser
Om Inredningskurser
Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök