Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Certifierad Inredare & Homestagingkonsult – Distans med eller utan träffar

Inredningskurser
Hantverk
Certifierad Inredare & Homestagingkonsult – Distans med eller utan träffar beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Egen takt
Studielängd
6-36 månader
Pris
34 000 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Kursen Certifierad Inredare & Homestagingkonsult vänder sig till dig som vill arbeta med inredning & homestaging professionellt. Du kommer under kursens gång att få lära dig allt från färgsättning, ljussättning, möblering, kunskaper i hur man praktiskt arbetar som inredare & hur man skapar sin egen verksamhet.

Vem kan läsa till Certifierad Inredare & Homestagingkonsult?
Den här kursen vänder sig till dig som vill arbeta professionellt med inredning. Kanske har du redan arbetat i branschen några år och vill ha en certifiering för att stärka din roll. Men den passar även för dig som inte har någon erfarenhet alls.

De olika yrkesrollerna
Inredaren - Arbetar med att inreda personliga hem eller verksamheter. Här arbetar man med en kund och dess specifika önskemål. Det handlar ofta om att lösa problem och skapa förbättringar utan att ändra det som är bra. I denna typ av jobb har man ofta en längre relation med en kund då uppdrag som Inredare tar längre tid att genomföra än t.ex. en Homestyling.

Homestagingkonsulten - Arbetar med att styla bostäder inför försäljning. Homestaging-konsultens roll är att framhäva bostadens potential genom att visa på fördelar och möjligheten. Ofta handlar det om att man ska sälja en bostad fort, till ett så bra pris som möjligt eller för att den ska bli såld över huvudtaget. Här samarbetar man ofta med mäklare och det är ofta ett arbete som utförs snabbt och effektivt.

Omfattning
Kursen sker på distans med eller utan träffar. Kurstakten är flexibel, mellan 10-100%, och studielängden är upp till 6-36 månader.

Pris
44 000 kr inkl. moms (distans med 2 st helgträffar och webbträffar)
34 000 kr inkl. moms (distans utan träffar)

Plats

  • Delvis distans (Malmö)
  • Delvis distans (Göteborg)
  • Delvis distans (Stockholm)
  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
Löpande starter

Delvis distans (Malmö)

Utbildningsstart
2021-04-24

Delvis distans (Göteborg)

Utbildningsstart
2021-05-08

Delvis distans (Malmö)

Utbildningsstart
2021-08-21

Delvis distans (Stockholm)

Utbildningsstart
2021-08-28

Delvis distans (Göteborg)

Utbildningsstart
2021-09-04

Delvis distans (Stockholm)

Utbildningsstart
2021-10-11

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Inredningskurser

Om Inredningskurser

Vi har världens bästa jobb. Att få utbilda och stötta våra elever att nå sina drömmar är det vi arbetar med varje dag. Det har vi gjort i drygt 15 år och är idag Sveriges största utbildningsföretag inom inredning och den rekommenderade utbildningen av många av de stora inredningsföretagen. Sedan år 2020 finns vi även i San Fransisco, USA, där vi levererar utbildningar till den amerikanska marknaden

Vi erbjuder yrkesutbildningar för dig som vill jobba professionellt med inredning. Inga förkunskaper krävs då vi lär dig allt från grunden. Om du är osäker på vilken av kurserna som passar dig så kan du göra vår kursguide. Då återkommer vi med råd utifrån dina svar.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök