Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Certifierad inredare och homestylist

Inredningsskolan Wittstock
Hantverk
Certifierad inredare och homestylist beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
6 månader
Pris
15 950 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Drömmer du om att arbeta med inredning och homestyling? Vill du lära dig att ta fram kompletta inredningskoncept för hem och offentliga miljöer och att styla ett hem inför visning? Kursen Certifierad inredare och homestylist riktar sig till dig som vill arbeta med inredning och homestyling, antingen som anställd eller i ditt eget företag.

Kursen innehåller all den inredningsteori, praktiska verktyg och tips du behöver för att arbeta professionellt med inredning och homestyling. Du får även lära dig hur du startar företag, hur du arbetar med inredning- och homestylingprojekt och hur du kan marknadsföra dig för att nå ut till potentiella kunder.

När du har tillgodogjort dig kursens innehåll genomför du ett antal certifieringsuppgifter som berör kursens centrala delar. Efter godkända inlämningsuppgifter erhåller du ett certifikat som visar att du har tillgodogjort dig kursen. Du kan därefter titulera dig Certifierad inredare och homestylist.

Start: En gång i månaden.
Längd: Läs i din egen takt. Var och när du vill, då kursen är på distans.
Delbetalning: Ja, kursen kan delbetalas på sex månader.

Besök vår hemsida för kursplan och datum för kommande kursstarter. 

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Inredningsskolan Wittstock

Om Inredningsskolan Wittstock

Skolan är grundad av tre erfarna och passionerade inredare från systerbolaget Inredningsgruppen Wittstock. Med bakgrunder inom områden som företagande, grafisk form och kommunikation erbjuder vi ett kursmaterial som både är pedagogiskt, relevant och inspirerande. Vi har helt enkelt kunnat skapa teorin och kursmaterialet med hjälp av de kunskaper vi fått genom arbetslivet. Därmed får du som student kunskap genom utbildningarna som direkt går att använda och applicera på ditt arbete efter studierna.

Vi erbjuder både en yrkeskurs för dig som vill arbeta med inredning och/eller homestyling professionellt, en kompletterande kurs för dig som är yrkesverksam mäklare eller mäklarassistent samt även hobbykurser för dig som vill lära dig mer för egen del.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök