Certifierad Inredare och Inredningsstylist – distans utan träffar

Inredningskurser
Hantverk
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
1,5 år
Pris
39000 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
Löpande starter
Kort om utbildningen

Du har ett brinnande intresse för inredning och vill arbeta med inredning professionellt. I denna utbildning får du en oslagbar kombination av rollen som Inredare och Inredningsstylist.

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta med inredning & homestaging professionellt. Du kommer under kursens gång att få lära dig allt från färgsättning, ljussättning, möblering, kunskaper i hur man praktiskt arbetar som inredare & hur man skapar sin egen verksamhet.

Utbildningen är mycket ”hands on”, dvs, du kommer att arbeta mycket praktiskt med fiktiva kunder, kollage, moodboards, färgsättningar, kundanalys etc. för att du ska känna dig trygg i din yrkesroll när du är klar.

Vem kan läsa till Certifierad Inredare och Inredningsstylist?
Den här kursen vänder sig till dig som vill arbeta professionellt med inredning. Kanske har du redan arbetat i branschen några år och vill ha en certifiering för att stärka din roll? Eller har du ingen erfarenhet alls. Utbildningen börjar från grunden, men inlämningsuppgifterna är utformade så att den utgår från din individuella kompetensnivå.

Omfattning
Distans. Kurstakten är flexibel, mellan 25-100%, och studielängden är 18 månader.

Läs mer och ansök
Om Inredningskurser
Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler