Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Certifierad Inredare och Inredningsstylist (inkl. Homestaging) – distans med helgträffar

Inredningskurser
Hantverk
Certifierad Inredare och Inredningsstylist (inkl. Homestaging) – distans med helgträffar beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
48 månader
Pris
55 000 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta med inredning & homestaging professionellt. Du kommer under kursens gång att få lära dig allt från färgsättning, ljussättning, möblering, kunskaper i hur man praktiskt arbetar som inredare & hur man skapar sin egen verksamhet.

Utbildningen är mycket ”hands on”, dvs, du kommer att arbeta mycket praktiskt med fiktiva kunder, kollage, moodboards, färgsättningar, kundanalys etc. för att du ska känna dig trygg i din yrkesroll när du är klar.

Vem kan läsa till Certifierad Inredare och Inredningsstylist?
Den här kursen vänder sig till dig som vill arbeta professionellt med inredning. Kanske har du redan arbetat i branschen några år och vill ha en certifiering för att stärka din roll? Eller har du ingen erfarenhet alls. Utbildningen börjar från grunden, men inlämningsuppgifterna är utformade så att den utgår från din individuella kompetensnivå.

De olika yrkesrollerna
I denna utbildning får du en oslagbar kombination av rollen som 

  • Inredare
  • Homestagingkonsult 
  • Inredningsstylist


Denna utbildning ger dig alltså en bredd som skapar både variation i arbetsuppgifter och ökar antalet jobb du kan söka. Du får en bra kombination som är attraktiv på arbetsmarknaden.

Omfattning
Distans med fysiska träffar och webbträffar. Kurstakten är flexibel, mellan 25-100%, och studielängden är mellan 9-48 månader.

Plats

  • Malmö
  • Stockholm
  • Göteborg

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Inredningskurser

Om Inredningskurser

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök