Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Baristautbildning

School of Coffee
Hotell & Restaurang
Baristautbildning beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 dagar
Pris
6 450 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Intensiv baristautbildning - inga förkunskaper krävs!

Baristakursen hålls under 2 dagar (ofta en helg), och är anpassade för dig som har väldigt lite eller ingen erfarenhet från café- och servicebranschen. Vi kommer spendera två intensiva och lärorika dagar på att lära ut allt från grunderna i hur en bra espresso görs, vad som skiljer olika bönor åt, till hur en espressomaskin faktiskt fungerar. Utöver det finns det digitala kursmoment som fördjupar och ger bakgrund till baristans och kaffets värld.

En kurs erbjuder en bra möjlighet att på bara två dagar samt genom de webbaserade föreläsningar lära dig grunderna inom yrket, och få ett självförtroende och och insikt i vad det är att arbeta som barista. Vi har barista kurser i Skåne, Helsingborg, samt i Stockholm.

Våra utbildningar har blivit en av de självklara platserna att utbilda sig till barista i Sverige, och det är deltagarna från hela landet som går kurserna.

Pris
Baristakurserna kostar från 6450 kr. Då ingår all kursmaterial, digitala föreläsningar från experter och 2 dagar av intensiv praktiska lektioner.

Plats

  • Helsingborg

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för School of Coffee

Om School of Coffee

Scandinavian School of Coffee är en baristautbildning som till huvudsak är beläget i Helsingborg men även på andra orter runt om i landet. Att basen är i Helsingborg är naturlig - detta är Sveriges kaffecentrum som med alla rosterier och caféer är ett mecka för kaffesverige och barista-konsten. Inte bara att anrika Zoégas kommer från Helsingborg, utan här finns även tre av de bäst ansedda caféerna i Sverige. Därför var Helsingborg ett naturligt val för oss när vi startade baristakurserna och caféskolan. Utbildningarna sker på Mindparks café- och undervisningslokaler i centrala Helsingborg. Lär mer om oss som står bakom utbildningen här.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök