Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Bartenderutbildning

IBS Academy
Hotell & Restaurang
Bartenderutbildning beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
4 veckor
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
8 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Detta är en bartenderutbildning som pågår under fyra veckor måndag-fredag. Vi har valt att lägga till både kurs i Svensk alkohollag samt Barmanager utbildning i dessa fyra veckor. Detta gör att ni breddar er kunskap ännu mer och blir mer attraktiva på arbetsmarknaden.
Pris endast 8900 kr! (värde 16900 kr) Efter avslutad utbildning kommer ni att erhålla flera diplom, ett för varje kurs.

Bartenderyrket är ett språk för sig, vilket är det samma världen över. Det är viktigt att du kan hantera det fullt ut, och det är tillgången till detta språk vi erbjuder dig på IBS Academy.
En Gin Fizz, Cuba Libre, Dry Martini eller en Tom Collins skall smaka likadant och göras på samma sätt i Tokyo som i Åmål.

Att vara en professionell bartender innebär att man är kunnig och säker på sitt yrke. Självsäkerheten kommer först när man har kunskap, i allt från tillverkningsprocesserna och historiken bakom öl/vin/whiskey samt ingredienserna i en mängd sprit och likörsorter. Detta krävs för att kunna olika tekniker och processer i baren och att veta t.ex. skillnaden mellan longdrinks, cocktails, shooters och shortdrinks, eller när du ska skaka/bygga en drink m.m.

Att vara en mixoligist är att kunna behärska hur drinkar gjordes förr i tiden samt hur man hanterar detta i modern tid. Det kallas ”old school bartending ” och ”new school bartending” och ni får lära er båda teknikerna under utbildingens gång, då ni bemöts av Sveriges elit som behärskar denna kunskap.

Plats

  • Göteborg

Kommande utbildningsstarter

Göteborg

Utbildningsstart
Löpande starter
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för IBS Academy

Om IBS Academy

Varmt välkommen till oss på IBS Academy!

IBS Academy startade 1996, och var därmed den första bartenderskolan i Sverige. Vårt mål är att genom intensivutbildningar utbilda internationellt professionella bartenders. Sedan starten har vi utbildat 1000-tals elever.

Söker du en seriös skola har vi utbildningar som bartender, barista, servering, kock eller svensk alkohollag.
Våra utbildningar gör att du kan arbeta inom bar och restaurang både i Sverige och utomlands!

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök