Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Bartenderutbildning utomlands

Scandinavian Bar Academy Hotell & Restaurang
Hotell & Restaurang
Bartenderutbildning utomlands beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
3 veckor
Pris
14 995 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Välkommen till Scandinavian Bar Academy, Medelhavets populäraste bartenderutbildning. Vi har sedan år 2004 utbildat bartenders i världsklass i den populära paradisorten Ayia Napa, Cypern. Få upplevelser och minnen för livet genom bartenderutbildningen 2020.

BARTENDERKURS UTOMLANDS
Att gå SBAs bartenderutbildning utomlands i soliga och händelserika Ayia Napa ger dig inte bara en bartenderutbildning av kvalitet utan även upplevelser utöver det vanliga. Samtidigt som solen strålar, gemenskapen är stor och humöret är på topp så lär du dig alla de nödvändiga grunderna för att bli en bartender.

Genom att gå bartenderkurs i Ayia Napa får du bland annat möjlighet att delta på events som poolparty, temakvällar, besök av havsgrottor och dolda stränder. Att stå på stranden och lära dig konster bakom baren genom flaring, eller att praktisera på någon av
de populäraste barerna eller nattklubbarna i hela Ayia Napa samtidigt som du skaffar vänner och minnen för livet gör SBAs bartenderskola unik.

MER ÄN EN VANLIG BARTENDERSKOLA
Genom att gå vår bartenderkurs blir man legitimerad med ett diplom som öppnar upp helt nya möjligheter världen över som inom yrket som bartender.

Vår bartenderkurs fokuserar mycket på kvalitet och resultat, vilket innebär att vår utbildning hjälper dig att uppnå dina drömmar och mål för att du sedan ska komma ut i arbetslivet med ett världskänt certifikat.

Plats

  • Cypern

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Scandinavian Bar Academy Hotell & Restaurang

Om Scandinavian Bar Academy Hotell & Restaurang

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök