Hitta en utbildning som passar just dig!
Här på Blocket Utbildning har vi massvis av utbildningar, kurser och program.
Utbildningstyp
Studieform
Studietakt
Studielängd
Utbildningsstart
Plats

4 utbildningar hittades

Kökschefsutbildning

Start 2020-08-24
Yrkesutbildning
GastroMerits kökschefsutbildning är en vidareutbildning som ger dig fördjupade kunskaper inom ekonomi, ledarskap, organisation och service. Den diplomerade kökschefsutbildningen ger dig de verktyg som behövs för att arbeta som kökschef och ta en aktiv del i företagets utveckling. Utbildningen är främst teoretisk men inkluderar även vissa praktiska dagar samt studiebesök. Oavsett om du är ny som chef eller har jobbat ett tag och känner att du vill utveckla dig som ledare, då är det här rätt kurs för dig. Förutom ny kunskap får du ett nätverk av duktiga och likasinnade i branschen. Nya vänner att dela erfarenheter och idéer med. Kursinnehåll Ledarskap Ekonomi, revenue, köksekonomi HR och rekrytering Hållbar matlagning och minskat svinn Allergi, överkänslighet och näringslära Arbetsrätt/schemaläggning Valfri endagarskurs Målgrupp Utbildningen vänder sig till dig som arbetar som kökschef, köksmästare, blivande köksmästare eller sous chef och är redo för nästa steg i karriären. Avgift: 32 995 exkl. moms
GastroMerit, Martin & Servera

Serveringstillstånd/Alkohollagsutbildning

Löpande starter
Företagsutbildning
Den här kursen är speciell framtagen för dig som ska göra kunskapsprovet för serveringstillstånd hos kommunen. Den passar även dig som vill färska upp minnet och få information om de senaste lagförändringarna. Utbildningen utgår från Sveriges alkohollag och ger dig de kunskaper du behöver för att klara provet. Under den här webbutbildningen får du på ett enkelt sätt lära dig alkohollagen. Utbildningen är sammansatt 2017 och innehåller alla de senaste uppdateringarna i lagen som du behöver känna till. Utbildningen genomför du på egen hand i lugn och ro framför datorn och består av filmer, delprov och slutprov. Efter genomgången kurs får du ett kursintyg. Kursinnehåll Alkoholpolitik Tillsyn Servering Mat, lokal och utrustning Delprov, slutprov och kursintyg Målgrupp Kursen vänder sig till dig som är i processen med att söka serveringstillstånd. Den passar även för dig som önskar förbättra kontrollen av lagar och regler i den egna verksamheten. Den är även lämplig för dig som vill uppdatera dina kunskaper i ämnet, kanske för att du gick kursen för många år sedan. Avgift: 1290 kr exkl. moms
GastroMerit, Martin & Servera

ARBETSLEDARE INOM MÅLTIDSSERVICE

Start 2020-09-21
Yrkeshögskola (YH)
Att vara arbetsledare inom måltidsservice är ett spännande yrke där du använder såväl dina kulinariska, som sociala och ekonomiska kunskaper. Utbildningen riktar sig till bland annat dig som redan idag arbetar inom måltidsservice och vill ta ett karriärkliv. Eller så jobbar du i en arbetsledande roll och vill bygga på med teoretiska kunskaper. Upplägget med 50 % utbildningstakt under två år på distans, där du själv väljer när du vill studera, passar perfekt för dig som vill arbeta och utbilda dig samtidigt. Du lär dig att göra arbetsschema och bemanna organisationen effektivt, och att bemöta personal och gäster från olika kulturer på ett bra sätt blir naturligt för dig. Ekonomi är en viktig del i yrkesrollen och du lär dig budget, löpande bokföring och kalkylering. Detta är också en utbildning för dig med ett stort kulinariskt intresse. Du blir duktig i matsedelsplanering och näringsvärdesberäkning, och får fördjupade kunskaper om matallergier och sjukdomar där specialkost krävs. Utbildningsort: Distans med vissa träffar i Stockholm.
TUC Yrkeshögskola

Köksmästare, 100 YH-poäng

Start 2020-08-20
Yrkeshögskola (YH)
Vill du arbeta som köksmästare? Under utbildningen får du lära dig om ledarskap, ekonomi och inköp samt matsedelsplanering med fokus på miljö och ekologi. Våra föreläsare kommer direkt från branschen och utbildningen är anpassad efter arbetsmarknadens kompetensbehov. Du läser på 50 procent och kan arbeta parallellt med studierna. Köksmästarutbildningen riktar sig till dig som är kock eller har en grundutbildning inom yrkesområdet. Under utbildningen lär du dig bland annat att organisera, utveckla och leda personalgrupper samt att planera för och styra verksamheter att kalkylera, analysera och följa upp verksamhetens budget och genomföra lönsamhetsberäkningar om menyplanering (specialkoster och allergier) och att näringsberäkna för olika målgruppers behov vilka lagar, avtal och regler som gäller inom området att arbeta operativt och praktiskt tillämpa hållbara lösningar inom miljö och ekologi. YRKESROLLER Efter avslutad utbildning kan du arbeta som köksmästare, kökschef eller souschef.
YRGO