ARBETSLEDARE INOM MÅLTIDSSERVICE

Sammanfattning
- Utbildningstyp
- Yrkeshögskola (YH)
- Studietakt
- 50%
- Studielängd
- 2 år
- Pris
- Avgiftsfritt
- CSN
- Ja
Kort om utbildningen
Att vara arbetsledare inom måltidsservice är ett spännande yrke där du använder såväl dina kulinariska, som sociala och ekonomiska kunskaper. Utbildningen riktar sig till bland annat dig som redan idag arbetar inom måltidsservice och vill ta ett karriärkliv. Eller så jobbar du i en arbetsledande roll och vill bygga på med teoretiska kunskaper. Upplägget med 50 % utbildningstakt under två år på distans, där du själv väljer när du vill studera, passar perfekt för dig som vill arbeta och utbilda dig samtidigt.
Du lär dig att göra arbetsschema och bemanna organisationen effektivt, och att bemöta personal och gäster från olika kulturer på ett bra sätt blir naturligt för dig. Ekonomi är en viktig del i yrkesrollen och du lär dig budget, löpande bokföring och kalkylering. Detta är också en utbildning för dig med ett stort kulinariskt intresse. Du blir duktig i matsedelsplanering och näringsvärdesberäkning, och får fördjupade kunskaper om matallergier och sjukdomar där specialkost krävs.
Utbildningsort: Distans med vissa träffar i Stockholm.
Plats
- Delvis distans
För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Om TUC Yrkeshögskola
Vi gör dig attraktiv på arbetsmarknaden
Merparten av dem som går en YH-utbildning på TUC har rätt jobb – det vill säga i den bransch de utbildats för, sex månader efter examen.
Vi arbetar professionellt och målinriktat på att höja individens värde på arbetsmarknaden – och lika hårt för att tillgodose samhällets behov av kvalificerad arbetskraft. Såväl studerande som arbetsgivare får exakt den kompetens de behöver. Med kortast möjliga startsträcka.