Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Kockutbildning i Levande Föda – Bli expert på näringslära

Levande Föda Skeppsgården
Hotell & Restaurang
Hälsa & Friskvård
Kockutbildning i Levande Föda – Bli expert på näringslära beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
10 veckor
Pris
80 000 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Är du intresserad av mat, näring och hälsa? Då är det här utbildningen för dig! Du får lära dig om näringslära, hur olika typer av kost påverkar vår kropp och även hur du kan sätta ihop olika typer av menyer för olika tillfällen och behov. Dessutom får du kunskap om hur du på bästa sätt för vidare din kunskap till andra.

Vad är Levande Föda?
Med Levande Föda menas en kost som är helt vegetarisk och oupphettad. Den här typen av kost innehåller inte några kött- eller mejeriprodukter och kosten är positiv för kroppen och ditt välmående i och med att den har en snabbläkande effekt.

Efter Kockutbildningen i Levande Föda
Efter genomförd utbildning får du behörighet att informera företag och föreningar om konceptet Levande Föda. Som utbildad kock har du även möjlighet att arbeta på restaurang, i storkök och inom skolbespisning. Detta innebär att det finns många möjliga arbetsplatser samtidigt som intresset för hälsa och näring i samhället ökar.

Vem passar utbildningen för?
Utbildningen passar för dig som är intresserad av mat, hälsa och näring. Du behöver inga förkunskaper. Däremot passar även utbildningen dig som redan jobbar med mat på något sätt och som vill ha kompetensutveckling inom livsmedel och kost, livsmedelkemi, livsmedelteknik eller mikronäringslära.

Företagspaket
Vi kan även sätta ihop skräddarsydda paketlösningar för personalvård. Besök vår hemsida och kontakta oss om hur ni vill att ert paket ska se ut.

Plats

  • Valdemarsvik

Kommande utbildningsstarter

Valdemarsvik

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Levande Föda Skeppsgården

Om Levande Föda Skeppsgården

Vi på Levande Föda Skeppsgården är de som har den längsta och mest gedigna kunskapen och erfarenheten av Levande Föda sett till hela Europa. Ägare och utbildningschef är Anita och hon har i 30 år drivit verksamheten.

Anita är direktutbildad av Ann Wigmore och är hennes auktoriserade efterträdare. 1982 startade Anita rörelsen kring Levande Föda i Sverige och hon har sedan dess både föreläst runt om i Sverige och varit med i ett flertal TV- och radioprogram. Anita har utbildat och hjälpt drygt 5000 nöjda deltagare under sina mer än 30 år i den här branschen.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök