Blocket Utbildning är en del av

Vegetarisk kockutbildning

Culinary Arts Academy Switzerland
Hotell & Restaurang
Vegetarisk kockutbildning beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1,5 år
Pris
På förfrågan
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

Vegetarisk matlagning tar allt mer plats världen över och vi är därför enormt stolta över att presentera vår helt nya vegetariska kockutbildning med veganska inslag. Detta program är på totalt 22 veckor (två terminer á 11 veckor vardera) i den fransktalande orten Le Bouveret, som ligger precis vid den vackra Genevesjön. Ett års betald praktik ingår och den kan förläggas var du vill runtom i världen

Under den första terminen; ”Certificate in Vegetarian Culinary Arts”, lär du dig allt det grundläggande inom vegetarisk matlagning samt livsmedelssäkerhet, olika knivtekniker, hygien, näringslära, meny och olika recept.

Vidare till termin två, ”Diploma in Vegetarian Culinary Arts”, fokuserar du mycket på Vegetarisk Fine Dining, vegansk matlagning och efterrätter, kitchen management och mycket mer!

Efter två terminer på campus gör du 12 månaders praktik. Du får hjälp med att hitta en praktikplats genom skolans fantastiska nätverk av samarbetspartners, detta gör det möjligt att hitta praktikplatser på lyxhotell och restauranger av toppkvalitét.

Helt CSN-finansierad utbildning! Under din tid på Culinary Arts Academy Switzerland ingår bl.a. boende, mat, hälsoförsäkring, kockutstyrsel m.m. Undervisningen sker på engelska och skolan är väldigt internationell, ett perfekt tillfälle att skaffa nya vänner och knyta viktiga kontakter!

Logga för Culinary Arts Academy Switzerland
Om Culinary Arts Academy Switzerland

På två campus, i Luzern och Le Bouveret, erbjuder Culinary Arts Academy Switzerland konditor- och kockutbildningar i världsklass! På båda orter delas campus med studenter från César Ritz Colleges Switzerland. Totalt finns det fyra olika program: Choklad- och Konditorutbildning, Vegetarisk Kockutbildning, Klassisk Kockutbildning men också ett Kandidatprogram i Kulinarisk Konst.

I Le Bouveret lär du dig allt om kulinarisk konst i moderna kök som håller toppklass. Instruktörerna på skolan har gedigna erfarenheter från branschen och de små klasserna gör så att varje student får möjlighet till individuell uppmärksamhet. Det bästa av allt är att du lagar mat med de fantastiska alperna och Genevesjön som bakgrund.

I Luzern, som är en av Schweiz mest populära destinationer, har vi utbildningen för dig som älskar choklad och konditori. Skolan är belägen i en byggnad som tidigare var stadens ”Grand Hotel” och du lär dig allt ifrån brödbakning och traditionella tårtor till att skapa dina alldeles egna praliner och chokladstatyer.

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök