Grundkurs i livsmedelshygien (HACCP)

Sammanfattning
- Utbildningstyp
- Kompetensutveckling / Kurs
- Studietakt
- 50%
- Studielängd
- 9 timmar
- Pris
- 1 650 kr
- CSN
- Nej
Kort om utbildningen
Kursen vänder sig till dig som vill lära dig mer om vilka risker som finns vid hantering av livsmedel. Genom utbildningen får du de rätta kunskaperna för att kunna hantera livsmedel på ett säkert sätt. Kursen är framtagen av experter från Svensk Livsmedelskvalité.
Kursen är uppbyggd enligt Livsmedelsverkets och SAMS f.d. kursplan och anpassad till en interaktiv utbildning. Kursen vänder sig till dig som startar en livsmedelsverksamhet, dig som ska hantera öppna livsmedel och dig som ställer lite högre krav på din personal och hygienen i ditt kök.
Utbildningen finns på svenska och engelska.
Plats
- Online
Kommande utbildningsstarter
Online
För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Om Krogarna.se
Krogarna.se grundades år 2012 och var det första företaget i Sverige att erbjuda onlineutbildningar för hotell- och restaurangbranschen. Krogarna.se är branschledande inom interaktiva lärarledda utbildningar för besöksnäringen och utbildar personal över hela Sverige. Samtliga utbildningar hos Krogarna.se leds av expertpersoner, lärarna är kvalitetssäkrade experter inom sina områden och har mångårig erfarenhet. Flera av utbildningarna som erbjuds finns även på engelska. Krogarna.se har sin egen utbildningsplattform, där det finns möjlighet att skapa sina egna utbildningar. Hos Krogarna.se kan ni som företag utbilda hela er personalstyrka genom ett företagskonto. För dig som student ska det vara enkelt att genomföra utbildningen i din egen takt, närsomhelst och varsomhelst.