Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

International Hospitality Business, Schweiz

Studin
Hotell & Restaurang
International Hospitality Business, Schweiz beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
3,5 år
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Utbilda dig till en kandidatexamen i International Hospitality Business på den världsberömda hotellskolan Glion Institute i Schweiz för en global karriär på ledningsnivå.

Detta kandidatprogram är den perfekta förberedelsen för en karriär på chefs- eller ledningsnivå, inte bara i den globala hospitalitybranschen, utan i alla slags kundorienterade branscher där professionell kompetens och mjuka färdigheter uppskattas.

Praktiskt lärande och akademiska studier
Läroplanen omfattar både tillämpat praktiskt lärande och akademiska studier. Två professionella praktikperioder ingår och under sista terminen specialiserar du dig i ett område för att direkt kunna arbeta efter examen. Praktikterminerna är fullt betalda och genomförs på ett hotell eller företag i Glions globala nätverk av partners.

Efter utbildningen International Hospitality Business
Efter avslutad utbildning har du en kandidatexamen, värdefull internationell arbetslivserfarenhet och tillgång till ett globalt nätverk av arbetsgivare.

Glion
Glion Institute i Schweiz är en av världens främsta hotellskolor. Glions nära och starka samarbete med lyxvarumärken inom hotell- och besöksnäringen ger dig tillgång till ett globalt nätverk av framtida arbetsgivare.

Plats

  • Schweiz

Kommande utbildningsstarter

Schweiz

Utbildningsstart
Höst 2021

Schweiz

Utbildningsstart
Vår 2022

Schweiz

Utbildningsstart
Höst 2022

Schweiz

Utbildningsstart
Vår 2023

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök