Introduktion i Livsmedelshygien

Krogarna.se
Hotell & Restaurang
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
2 månader
Pris
813 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
Löpande starter
Kort om utbildningen

Kursen vänder sig till dig som vill gå en kort introduktionskurs i hantering av livsmedel. Utbildningen är framtagen av experter från Svensk Livsmedelskvalité.

Denna utbildning är en kortare introduktionskurs för dig som arbetar tillfälligt i en livsmedelsverksamhet eller för dig som inte arbetar direkt med livsmedelsberedning men ändå behöver en inblick och förståelse i livsmedelshygien och de krav som ställs i ett kök.
Läs mer och ansök
Om Krogarna.se
Utbildningstyper
Företagsutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler