Livsmedelshygien Bas

GastroMerit, Martin & Servera
Hotell & Restaurang
Industri
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
4 timmar
Pris
1063 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Online
Löpande starter
Kort om utbildningen

Introduktionsutbildning för att du ska få grundläggande kunskaperna inom livsmedelshygien.

En perfekt utbildning för dig som arbetar som kallskänka, kock samt övrig matberedning/portionering och servering. Lämplig för alla som vill fördjupa sina kunskaper inom livsmedelshygien men inte behöver lära sig styrdokument som HACCP. Hur minskar man riskerna för matförgiftning och hur ska råvaror och tillredda livsmedel hanteras och separeras från varandra för att undvika korskontamination. Vad är kemisk och fysisk fara, och hur undviker man dem?

Kursinnehåll

  • Mikroorganismer och Smitta (bakterier, virus och parasiter)
  • Hygien (personlig och lokaler)
  • Matförgiftningar
  • Kemiska och fysiska hälsofaror

 

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som behöver baskunskap i livsmedelshygien för att kunna hantera livsmedel på ett säkrare sätt. Passar även som uppdateringskurs för dig som behöver fräscha upp dina kunskaper.

Avgift: 850 kr exkl. moms.

Läs mer och ansök
Om GastroMerit, Martin & Servera

GastroMerit är Martin & Serveras utbildningsverksamhet, vi har utbildningar för hotell, restaurang och storkök.

Utbildningstyper
Företagsutbildning, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler