Blocket Utbildning är en del av

Livsmedelshygien Bas

GastroMerit, Martin & Servera
Hotell & Restaurang
Industri
Livsmedelshygien Bas beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Deltid
Studielängd
4 timmar
Pris (exkl. moms)
850 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Online
Löpande starter
Kort om utbildningen

Webbutbildning – Introduktionsutbildning för att du ska få grundläggande kunskaper inom livsmedelshygien och hantering av livsmedel.

Utbildningen är lämplig för alla som har kontakt med livsmedel där det på arbetsplatsen redan finns personer med övergripande ansvar.

Kallskänkor, kockar samt portionerings- och servispersonal måste ha baskunskaper inom livsmedelshantering när de i varierande omfattning kommer i kontakt med livsmedel.

Vi går bland annat igenom hur man minskar riskerna för matförgiftning, hur råvaror och tillredda livsmedel hanteras och separeras från varandra för att undvika korskontamination samt vilka faror som finns förknippade med bristfällig livsmedelshantering.

Kursen vänder sig till: Kockar, serveringspersonal, portioneringspersonal, kallskänkor och övrig personal med livsmedelskontakt inom restaurang och offentlig verksamhet.

Logga för GastroMerit, Martin & Servera
Om GastroMerit, Martin & Servera

GastroMerit är Martin & Serveras utbildningsverksamhet, vi har utbildningar för hotell, restaurang och storkök.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök