Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Serveringstillstånd

Krogarna.se
Hotell & Restaurang
Serveringstillstånd beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
50%
Studielängd
8 timmar
Pris (exkl. moms)
850 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Utbildningen är en enkel och pedagogisk utbildning för dig som behöver de rätta kunskaperna i alkohollagen. Innan kursen är avklarad testas dina kunskaper i vårt utbildningssystem så att du kan vara säker på att du har de kunskaper som krävs för att klara provet hos kommunen på första försöket.

Tillsammans med våra sponsorer gör vi det nu möjligt för krögare och personal runt om i landet att utbilda sig i alkohollagen via utbildningen Serveringstillstånd till ett mycket förmånligt pris. Utbildningen riktar sig till de personer i företaget som ska göra kunskapsprovet hos kommunen eller till de som bara önskar att fräscha upp sina kunskaper i alkohollagen.

Utbildningen finns på svenska, engelska och arabiska.

Plats

  • Online

Kommande utbildningsstarter

Online

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Krogarna.se

Om Krogarna.se

Krogarna.se grundades år 2012 och var det första företaget i Sverige att erbjuda onlineutbildningar för hotell- och restaurangbranschen. Krogarna.se är branschledande inom interaktiva lärarledda utbildningar för besöksnäringen och utbildar personal över hela Sverige. Samtliga utbildningar hos Krogarna.se leds av expertpersoner, lärarna är kvalitetssäkrade experter inom sina områden och har mångårig erfarenhet. Flera av utbildningarna som erbjuds finns även på engelska. Krogarna.se har sin egen utbildningsplattform, där det finns möjlighet att skapa sina egna utbildningar. Hos Krogarna.se kan ni som företag utbilda hela er personalstyrka genom ett företagskonto. För dig som student ska det vara enkelt att genomföra utbildningen i din egen takt, närsomhelst och varsomhelst. 

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök