Blocket Utbildning är en del av

Service grundkurs

Krogarna.se
Hotell & Restaurang
Service grundkurs beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Deltid
Studielängd
3 månader
Pris
813 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Online
Löpande starter
Kort om utbildningen

Genom denna utbildning får du som student grundläggande kunskaper inom service och bemötande. Utbildningen leds av Ulrika Karlsson, kreativ ledare på Restaurangakademien. Utbildningen leder till såväl ökat självförtroende som ökad försäljning!

Denna utbildning tar upp de grundläggande kunskaperna kring service och bemötande. Det för att ni ska kunna ge era gäster den bästa upplevelsen. Ett lyckat restaurangbesök är inte bara god mat och dryck – det som gör en återkommande gäst är framförallt bra service! Expertpersonen Ulrika Karlsson, kreativ ledare på Restaurangakademien, går igenom allt från förberedelse innan gästerna kommer tills att gästerna har lämnat restaurangen. ”Hur dukar du ett bord”, ”från vilken sida ska du servera gästen”, ”hur bär du en tallrik”, är några av de frågor du kommer att få svar på under utbildningen.

Logga för Krogarna.se
Om Krogarna.se

Krogarna.se är ledande inom interaktiva lärarledda utbildningar och vi har utbildat många personer inom hotell- och restaurangnäringen i hela Sverige. Lärarna hos är kvalitetssäkrade experter inom sina områden och har stor erfarenhet från flera år i branschen. Så du kan känna dig trygg med att våra utbildningar ger dig värdefull och relevant kunskap.

Våra samarbetsparter, liksom vi, är inom branschen kända för att ha goda kunskaper och ett stort mått professionalitet.

Om ni tar hjälp av oss får ni rätt kunskaper för branschen och sparar både tid och pengar.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök