Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Skapa din egen onlineutbildning

Krogarna.se
Hotell & Restaurang
Skapa din egen onlineutbildning beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
50%
Studielängd
6 månader
Pris
På förfrågan
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Ta fram din egen utbildning för din personal med filmer, frågor och prov.

Nu kan du skräddarsy din egen onlinekurs via vår utbildningsplattform ilearnzy. Här kan du enkelt bygga din egen utbildning för din personal med filmer, frågor och kursmaterial. Du kan följa upp hur det går för dina anställda via statistik, och på det sättet se till så att alla erhåller den kunskapsnivå ni önskar. Utbildningsplattformen är responsiv vilket innebär att studenten kan genomföra sin kurs via mobil, platta eller via datorn.

En utbildning som kan vara bra att investera i är en Personalpolicy som era nyanställda ska klara av innan sin första arbetsdag.

Att skapa en egen utbildning behöver inte bli dyrt. Vi har många års erfarenhet av att ta fram pedagogiska onlineutbildningar och kan vägleda er. Kontakta oss så hjälper vi dig.

För pris: Be om offert.

Plats

  • Online

Kommande utbildningsstarter

Online

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Krogarna.se

Om Krogarna.se

Krogarna.se grundades år 2012 och var det första företaget i Sverige att erbjuda onlineutbildningar för hotell- och restaurangbranschen. Krogarna.se är branschledande inom interaktiva lärarledda utbildningar för besöksnäringen och utbildar personal över hela Sverige. Samtliga utbildningar hos Krogarna.se leds av expertpersoner, lärarna är kvalitetssäkrade experter inom sina områden och har mångårig erfarenhet. Flera av utbildningarna som erbjuds finns även på engelska. Krogarna.se har sin egen utbildningsplattform, där det finns möjlighet att skapa sina egna utbildningar. Hos Krogarna.se kan ni som företag utbilda hela er personalstyrka genom ett företagskonto. För dig som student ska det vara enkelt att genomföra utbildningen i din egen takt, närsomhelst och varsomhelst. 

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök