Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Servering

AB Taktik Sweden
Hotell & Restaurang
Servering beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
12 veckor
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Att kunna servering ger dig förutsättningarna till att arbeta vart som helst i hela världen, med bara din kunskap. Restaurangbranschen ökar i hög takt och letar alltid nya medarbetare med rätt kunskaper och intresse för service.

Denna utbildning omfattar ett kurspaket innehållande följande kurser:

Servering 1 – 100 poäng

Servering 2 – 200 poäng

Utbildningen är förlagd på 12 veckor varav 4 veckor består av praktiskt lärande (APL).

Plats

  • Sundsvall

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för AB Taktik Sweden

Om AB Taktik Sweden

Yrkesutbildningar med stark förankring i näringslivet ger dig möjligheten att snabbt komma ut i arbete. Välkommen till Taktik utbildning som i samarbete med kommuners vuxenutbildning erbjuder dig just denna möjlighet. Vi har valt att erbjuda kortare yrkesutbildningar för att du snabbt ska komma ut i arbete och vårt utbud är växande. 

Vi etablerar utbildningsverksamhet 2018 och ser fram emot att växa med vårt koncept om kvalitativa och av näringslivet efterfrågade utbildningar.

Våra yrkesutbildningar är nationella och lyder under skollagen. Du har möjlighet att söka studiemedel från CSN när du går någon av våra utbildningar

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök