Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Lönespecialist med systeminriktning, 400 YH-poäng

Iterum Education
HR & Personal
Lönespecialist med systeminriktning, 400 YH-poäng beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 år
Ansökan öppnar
Höst 2021
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Ser du dig själv arbeta i en roll där förändring och utveckling står i fokus? Då ska du läsa till lönespecialist med systeminriktning hos Iterum. Vår utbildning tillgodoser det växande behovet av specialistkompetens inom löne- och systemförvaltningsområdet i både små och stora organisationer.

Teknikutvecklingen med nya molntjänster och krav på effektivisering samt tonvikten på den konsultativa yrkesrollen ställer nya krav. För att möta framtiden krävs specialiserade kunskaper inom ekonomi- och personalområdet. Att kunna leda projekt och arbeta med förändring ingår numera också i rollen som lönespecialist.

I vår utbildning kombineras teori och praktik i de ingående kurserna. Som studerande inhämtar du kunskap, färdighet och kompetens att tillämpa i din framtida yrkesroll. Många studerande får både extrajobb och fast anställning på sin LIA-plats.

Tänkbara yrkesroller efter utbildningen:
Lönespecialist, Lönekonsult, Systemledare Lön/HR, Systemadministratör Lön/HR,
Systemansvarig Lön/HR och Systemförvaltare Lön /HR

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
Vår 2022
Ansökan öppnar
Höst 2021

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Iterum Education

Om Iterum Education

Iterum Education är ett utbildningsföretag med stor erfarenhet av att utbilda inom kompetensområdena lön, ekonomi och arbetsmiljö. Vi bedriver flertalet av våra utbildningar på distans och har därmed stor erfarenhet av e-lärande.
I en översyn av distansutbildning inom yrkeshögskolan 2016 lyfts Iterum Education fram
som ett mycket gott exempel av Myndigheten för yrkeshögskolan gällande vårt upplägg, distanspedagogik och kvalitet.

Iterum Education har utbildat drygt ca 950 lönespecialister och 450 redovisningsekonomer över hela landet sedan 2002 respektive 2013. Vi bedriver också vidareutbildning inom dessa områden.

Sedan 2013 auktoriserar branschföreningen Srf konsulterna lönekonsulter. Auktorisationen ger en yrkesidentitet som professionell lönekonsult. Med en yrkeshögskoleexamen till lönespecialist med systeminriktning samt yrkeserfarenhet kan du ansöka om auktorisation.

Många studerande får både extrajobb och fast anställning på sin LIA-plats. Nästan 95 procent av våra examinerade har arbete inom redovisningsområdet ett halvår efter avslutade studier. Med en yrkeshögskoleexamen till Redovisningsekonom samt yrkeserfarenhet kan du ansöka om auktorisation hos FAR och Srf konsulterna.

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök