ARBETSMILJÖ FÖR CHEFER

Advantum Kompetens
HR & Personal
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 dagar
Pris
9988 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
Löpande starter
Kort om utbildningen

Som chef eller arbetsledare har du ett arbetsmiljöansvar och du måste ha god kunskap i arbetsmiljö. Det är viktigt att känna till lagar och regler men också att kunna stimulera och skapa ett bra arbetsklimat.

Under utbildningen uppmärksammas arbetsgivarens ansvar för arbetsmiljön utifrån både sociala, fysiska som psykiska arbetsförhållanden. I och med den så kallade Krokomdomen och Arbetsmiljöverkets nya föreskrift om organisatorisk och social arbetsmiljö (AFS 2015:4) kommer alla tre benen att avhandlas.

Vi går även igenom i detalj de regler som hanterar s.k. uppgiftsfördelning och under vilka förutsättningar som ansvar som följer med att en medarbetare har en anställning.

Utbildningens innehåll:

  • Vad är arbetsmiljö?
  • Lagar och regler inom arbetsmiljöområdet
  • Systematisk arbetsmiljö
  • Undersökning och riskbedömning
  • Ansvar och delegering
  • Att identifiera och hantera faktorer som är negativa respektive positiva för arbetsmiljön
  • Kränkande särbehandling, mobbning och konflikter
  • Rehabilitering

Antal dagar: 2
Tid: 10:00 - 16:00
Pris: 7 990 SEK exkl. moms

Alla kursdatum 2020:
13 maj - 14 maj
16 sep - 17 sep
18 nov - 19 nov

Läs mer och ansök
Om Advantum Kompetens

Advantum Kompetens AB erbjuder både öppna utbildningar och företagsinterna lösningar inom Ledarskap, Kommunikation, Pedagogik, Medarbetarskap, HR, arbetsrätt och arbetsmiljö.

Vårt öppna program finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Företagsinterna lösningar levererar vi i hela Norden. Just nu bygger vi även upp ett bibliotek av e-learning-moduler inom dessa områden. Vår pedagogik är unikoch vår metod Maximera Lärandet™ säkerställer att du kan jobba målstyrt med din utveckling

Advantum Kompetens startades år 2000 och har utvecklats till att idag vara ett rikstäckande företag. Vi är drygt 40 personer som brinner för att utveckla såväl individer som organisationer. Våra kunder finns över hela landet, i de flesta branscher, i såväl privat som offentlig verksamhet.

Utbildningstyper
Företagsutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler