Blocket Utbildning är en del av

Certifierad HR-strateg

Framfot
HR & Personal
Certifierad HR-strateg beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Deltid
Studielängd
2 veckor
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
62 250 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
2020-11-02
Distans
2020-12-16
Kort om utbildningen

Mest engagerad personal vinner! Utveckling, trivsel på arbetsplatsen, en bra kultur och bra ledarskap är avgörande för engagemanget i verksamheten. Det här är utbildningen för dig som vill ta er organisation till nästa nivå och få det att hända.

Certifierad HR-strateg är ett komplett utbildningsprogram som omfattar fyra utbildningar och där praktiskt arbete med din egen roll och organisation går som en röd tråd. Du utvecklar dig själv samtidigt som personalen trivs och presterar, och organisationen når ännu bättre resultat.

PRAKTISK INFORMATION
2+2+2+2 dagar
09:00-17:00
Stockholm
Max 10 deltagare

PRIS: 49 800 kr (exkl moms)

Logga för Framfot
Om Framfot

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans.

Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt vass sparringpartner. Oavsett om du deltar på distans eller på plats hos oss får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll. Du lär dig nya verktyg och metoder, tränar praktiskt i din vardag, växer i din yrkesroll och når bestående resultat. För dig själv, din grupp och er organisation.

FÖRETAGSUTBILDNING FÖR FRAMGÅNG

Hemligheten? Praktiska och behovsanpassade utbildningar i Ledarskap & Projektledning - Sälj & Marknadsföring - Kommunikation & Retorik - HR & Personal. För dig som vågar bli bäst på det du gör.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök