Blocket Utbildning är en del av

Certifierad HR

Framfot
HR & Personal
Certifierad HR beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Deltid
Studielängd
2 veckor
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
49 750 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
2020-11-04
Distans
2020-11-09
Distans
2020-11-25
Distans
2020-12-14
Kort om utbildningen

En utbildning för dig som är eller kommer att bli HR-chef eller HR-ansvarig, och för dig som vill ta vara på er viktigaste resurs: personalen.

Vem passar utbildningen för
Den här utbildningen passar dig som vill se till att du har rätt HR-kompetens. Och få ett kvitto på det i form av en certifiering.

Utbildningen Certifierad HR – upplägg
Utbildningen består av de tre delutbildningarna HR i praktiken, Rekrytera rätt och Arbetsrätt i praktiken. Det ingår även medarbetarundersökning, extra kvalitetssäkring och stöd i den praktiska tillämpningen.

Du väljer själv i vilken takt du vill genomföra de tre stegen så att det passar både dig och din organisation. Men fokus under alla delutbildningarna är att ge dig den kunskap som behövs för att ta hand om och utveckla personalen, organisationens viktigaste resurs.

Varje delutbildning ger dig rätt mängd verktyg för att praktisera mellan tillfällena. Syftet är att du ska utveckla dig själv, din organisation och medarbetarna. Och du och dina kurskamrater kan följa utvecklingen och få kvitto på vad som fungerar hos er själva och varandra.

PRAKTISK INFORMATION
3+2+2 dagar
09:00-17:00
Stockholm, Göteborg, Malmö
Max 10 deltagare

PRIS: 39 800 kr (exkl moms)

Logga för Framfot
Om Framfot

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans.

Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt vass sparringpartner. Oavsett om du deltar på distans eller på plats hos oss får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll. Du lär dig nya verktyg och metoder, tränar praktiskt i din vardag, växer i din yrkesroll och når bestående resultat. För dig själv, din grupp och er organisation.

FÖRETAGSUTBILDNING FÖR FRAMGÅNG

Hemligheten? Praktiska och behovsanpassade utbildningar i Ledarskap & Projektledning - Sälj & Marknadsföring - Kommunikation & Retorik - HR & Personal. För dig som vågar bli bäst på det du gör.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök