Blocket Utbildning är en del av

Hundkonsult

Borgå folkakademi
Miljö & Djurvård
Hundkonsult beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Folkhögskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Pris
4 583 kr
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

Trevligt att du är intresserad av att få veta mera om hundkonsultprogrammet på Borgå folkakademi och om vår skola.
Vi är en svenskspråkig folkhögskola belägen i den mysiga staden Borgå ca. 50 km öster om Helsingfors, i Finland.

Studera ett år tillsammans med din hund
Hundkonsultprogrammet är riktad till personer som har ett stort djur- och hundintresse, vill få kunskaper för att kunna arbeta inom hundbranschen, vill lära sig förstå och träna sin egen hund och andras hundar. Vi fördjupar oss i hundetologi, hundspråk, lär oss om hundskötsel och utfodring, om hundens sjukdomar och om olika inlärningsmetoder. Vi lär oss om hundproblem, orsaker och problemlösning. Vi får även öva med riktiga kunder. Året passar även som ett förberedande år för dig som t.ex. funderar på att studera till veterinär eller redan jobbar som djursjukvårdare.

Studietiden innehåller 2 veckor praktik under våren 2021, på en hundinriktad bransch. Det finns möjlighet att göra praktiken/delar av praktiken i Israel, då skolan samarbetar med en hundträningsskola där.

Utbildningen är på svenska, med några inslag på engelska. För mera information om programmet och dess innehåll kontakta mig på christina.vonpflaer@akan.fi,  för information om skolan allmänt info@akan.fi 

Kostnad: Priset i pristiteln är kostnad per månad.

430 € / månad inkl.  studieavgift, dubbelrum och mat (frukost, lunch och middag mån-tors samt frukost och lunch på fredagar)
490 € / månad inkl.  studieavgift, enkelrum och mat (frukost, lunch och middag mån-tors samt frukost och lunch på fredagar) 

Mera info hittas på www.akan.fi/boende-och-kostnader 

Twitter: b_folkakademi
Youtube: borgafolkakademi

Logga för Borgå folkakademi
Om Borgå folkakademi

Borgå folkakademi är en oas i en allt mer hektisk och krävande omvärld. Hos oss hittar människor i alla åldrar vägar att leva mer balanserat och kan, med större tillit till sin egen förmåga, påverka sitt liv i en positiv riktning.

Vi erbjuder utbildningar för dig som är intresserad av djur, dans, musik, skådespeleri och hantverk.

Utbildningstyper
Folkhögskola
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök