Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Produktionsledning industriell träbyggnation, 200 YH-poäng

Träcentrum
Bygg & Anläggning
Industri
Organisation & Ledning
Produktionsledning industriell träbyggnation, 200 YH-poäng beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Ansökan öppnar
Vår 2021
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Vill du utvecklas och arbeta med produktionsledning i den spännande processen för träbyggnation? Vill du genomföra utbildningen där du bor och arbetar? Då är vår distansutbildning Produktionsledning industriell träbyggnation perfekt för dig!

Vår utbildning är perfekt anpassad för dig som i dag arbetar i ett företag som producerar och framställer byggnader; trähusföretag, företag som producerar byggkomponenter och byggföretag eller för dig som vill komma in i en mycket viktig och spännande bransch. Utbildningen ger dig mycket goda förutsättningar för en ledande roll inom processen för träbyggnation.

Viktiga inslag i utbildningen är de kurser som är direkt kopplade till och genomförs på ett för utbildningen relevant företag, och det är LIA, Lärande i Arbete och examensarbetet.

Efter utbildningen i Produktionsledning industriell träbyggnation
Efter utbildningen kommer du att ha kunskaper och färdigheter inom områden som: teknikutveckling, byggkonstruktion och byggprocess, relevant lagstiftning, kvalitets- och verksamhetsutveckling, hållbarhet samt ledarskap och kommunikation. Utbildningen förbereder dig för en yrkesroll som arbetsledare montagearbetsplats, arbetsledare produktionsenhet, montageledare bygg, montageplatschef eller produktionsledare industriell träbyggnation.

Studieupplägg
Distans med 6 fysiska träffar. 

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
2021-08-30
Ansökan öppnar
Vår 2021

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Träcentrum

Om Träcentrum

Stiftelsen Träcentrum bildades 1991 och engagerar idag utöver de ursprungliga 37 stiftarna ett stort antal trä, möbler och inredningsföretag i hela Sverige. Samverkan är kärnan i hela verksamheten och våra samarbetspartners finns på alla samhällsplan, från näringsliv till universitet och myndigheter.

Träcentrum vill höja kompetensen, främst inom trä, möbler och inredningsbranschen genom utbildningar på olika nivåer. Kortare och företagsanpassade utbildningar erbjuds via vår projekt och utvecklingsverksamhet, arbetsmarknadsutbildningar erbjuds i samverkan med Arbetsförmedlingen och eftergymnasiala utbildningar erbjuds i samverkan med Tekniska högskolan i Jönköping

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök