Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Produktkonstruktör, 400 YH-poäng

Gesab Academy
Industri
Teknik & Ingenjör
Produktkonstruktör, 400 YH-poäng beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
Avgiftsfritt
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

En utbildning utvecklad av företag för framtidens hållbara teknik.

Är du intresserad av att jobba inom Mekanisk produktutveckling samtidigt som du bidrar till en hållbar framtid? Då är detta utbildningen för dig.

Inom det tekniska näringslivet är behovet av konstruktörer och produktutvecklare mycket stort. Ett allt större fokus på miljöanpassad produktutveckling för en hållbar framtid medför en efterfrågan på framtida medarbetare som har kompetens anpassad för ny teknik, nya metoder och nya förutsättningar. Det här är fokuset i denna utbildningen Produktkonstruktör. Utbildningen är även framtagen och utvecklad tillsammans med företag som är verksamma och framgångsrika inom den tekniska sektorn.

I vår YH-utbildning ”Produktkonstruktör” har vi samlat all vår kunskap och erfarenhet och tillsammans med det tekniska näringslivet byggt en 2 årig utbildning som vi tycker ger det där lite extra. Stort fokus ligger på att förstå från detalj till helhet inom mekanisk konstruktion/produktutveckling och då framförallt hur vi använder olika kvalitetsverktyg och CAD som CATIA, NX och Inventor. Våra lärare varvar utbildning med ingenjörsuppdrag vilket gör att utbildningarna blir verklighetsförankrade. Detta gör att vi är mycket stolta över vår kompetenta och kunniga lärarstab.

Utbildningen Produktkonstruktör innehåller:

  • Ritteknik, Geometrisäkring, Form och Läge
  • Konstruktionsberäkningar
  • Produktutveckling och Projektekonomi
  • Mekatronik
  • Lärande i arbete 1 och 2
  • ...och mycket mer

Plats

  • Trollhättan

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Gesab Academy

Om Gesab Academy

Gesab Academy AB och Gesab Link2 Education AB är verksamma inom utbildningsområdet teknik. Gesab Link2 arbetar med utbildning för företag som Volvo Car, Scania, Electrolux, SAAB, o.s.v. Gesab Academy driver vår yrkeshögskola ”Produktkonstruktör”. Som företagsgrupp arbetar vi ständigt med att utveckla den egna kompetensen och tillsammans med våra kunder anpassar vi utbildning och skräddarsyr gemensamt passande program

Vi är övertygade om att vårt utbud av kurser och utbildningar motsvarar högt ställda krav på teknikinnehåll kopplat till miljö, hållbarhet, kvalitet och flexibilitet.

Vi utbildar konstruktörer/produktutvecklare för en framtida hållbar värld…

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök