Blocket Utbildning är en del av

Livsmedelshygien Bas

GastroMerit, Martin & Servera
Hotell & Restaurang
Industri
Livsmedelshygien Bas beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Deltid
Studielängd
4 timmar
Pris
1 063 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Online
Löpande starter
Kort om utbildningen

Introduktionsutbildning för att du ska få grundläggande kunskaperna inom livsmedelshygien.

En perfekt utbildning för dig som arbetar som kallskänka, kock samt övrig matberedning/portionering och servering. Lämplig för alla som vill fördjupa sina kunskaper inom livsmedelshygien men inte behöver lära sig styrdokument som HACCP. Hur minskar man riskerna för matförgiftning och hur ska råvaror och tillredda livsmedel hanteras och separeras från varandra för att undvika korskontamination. Vad är kemisk och fysisk fara, och hur undviker man dem?

Kursinnehåll

  • Mikroorganismer och Smitta (bakterier, virus och parasiter)
  • Hygien (personlig och lokaler)
  • Matförgiftningar
  • Kemiska och fysiska hälsofaror

 

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som behöver baskunskap i livsmedelshygien för att kunna hantera livsmedel på ett säkrare sätt. Passar även som uppdateringskurs för dig som behöver fräscha upp dina kunskaper.

Avgift: 850 kr exkl. moms.

Logga för GastroMerit, Martin & Servera
Om GastroMerit, Martin & Servera

GastroMerit är Martin & Serveras utbildningsverksamhet, vi har utbildningar för hotell, restaurang och storkök.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök