Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

CE-märkning och Maskindirektivet

Kiwa Inspecta
Industri
CE-märkning och Maskindirektivet beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 dagar
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris (exkl. moms)
13 000 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Tvådagarskursen i CE-märkning och Maskindirektivet reder ut begreppen för dig som vill veta hur CE-märkning, produktansvar, tekniska krav och krav på dokumentation hänger ihop.

Kursen vänder sig till projektledare, inköpare och projektingenjörer inom tillverknings- och processindustri och andra som är delaktiga i större eller mindre upphandlingar av produkter och system. 

Under studietiden kommer du få nyttiga kunskaper för bättre underlag vid inköp av produkter och anläggningar. Utbildningen ger dig också bra förutsättningar för att lyckas med upphandlingar och projekt.

Mål med kursen
Att kunna förstå och uppfylla Maskindirektivets krav på säkerhet samt att kunna utföra och förstå vikten av riskanalys, riskbedömning.

Tid: kl. 08:30-16.30 båda dagarna.

Pris: 13000 SEK exkl. moms. I priset ingår kursdokumentation, lunch och kaffe. 

Maskindirektivet (2006/42/EG) gäller alla maskiner som tillverkas eller tas i bruk från och med 2009-12-29. Direktivet riktar sig till tillverkare, importörer och distributörer och anger vilka grundläggande hälso- och säkerhetskrav som gäller för maskiner inom EES.

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
2021-05-11
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Kiwa Inspecta

Om Kiwa Inspecta

På Kiwa Inspecta kan vi hjälpa dig med provning, besiktning, certifiering, utbildning och teknisk konsultation berörande en mängd olika branscher - allt ifrån byggnadsindustri och energiförsörjning till processindustri, fastigheter och jordbruk.

Vi hjälper dig att utveckla din verksamhet och efterleva de krav som ställs på industrin.

Tillsammans skapar vi ett säkrare och mer hållbart samhälle.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök