Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

PLC - Webbkurs

FA-Kurs
Data & IT
Industri
PLC - Webbkurs beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 dagar
Pris (exkl. moms)
9 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Webbkursen i PLC ger deltagarna grundläggande kunskaper om funktionen hos och programmering av PLC-system samt felsökning av denna typ av maskiner.

Kursen vänder sig till dig som behöver grundläggande kunskaper om hur PLC-system fungerar och programmeras. Huvudsyftet är att få en grundförståelse för tekniken som sådan och stort fokus läggs på hur man felsöker maskiner med PLC-system.

Vill ni senare utöka kunskaper erbjuder vi en lång rad möjliga kompletteringskurser inom automation av olika slag beroende på intresse och behov.

Vi använder lättanvända och kraftfulla simuleringsprogram och dessutom ett antal fysiska stationer, för att dels kunna förevisa funktioner och dels för att deltagarna själva skall kunna prova dessa.

Vem passar webbkursen PLC för?
Operatörer, elektriker, konstruktörer, underhållspersonal och andra med behov av grundläggande kunskaper i PLC-teknik. Den riktar sig även till dig med allmän teknisk bakgrund och datavana inom windowsmiljön.

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
2021-04-08

Distans

Utbildningsstart
2021-06-03

Distans

Utbildningsstart
2021-10-28

Distans

Utbildningsstart
2021-12-16

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för FA-Kurs

Om FA-Kurs

Aktuella och uppskattade kurser med Sveriges bästa föreläsare!
Hos oss är du i trygga händer. Samtliga av våra föreläsare är seniora med mångårig ämnesexpertis, branscherfarenhet och god pedagogisk förmåga.

När du deltar i en kurs så är det en investering där vi tar fullt ansvar över att du ska få ut högsta möjliga avkastning - något som våra närmare 1500 nöjda kunder vittnar om med ett samlat snittbetyg på 4,8 av 5.

Alla våra kurser uppdateras i takt med samhällets utveckling vilket gör att våra kurser alltid är aktuella och beroende på kurs följer senaste versioner, lagar, regler och metoder. - Kvalitet, aktualitet och prisvärdhet är våra ledord.

Välkommen att kontakta oss!

Vi är av ID06 ackrediterad kompetensregistrator (registreringskostnaden bjuder vi alltid på).

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök