Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Utbilda dig till Borrtekniker!

Borrföretagen
Industri
Utbilda dig till Borrtekniker! beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
37 veckor
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Vill Du arbeta med att förse samhället med bland annat vatten och energi? Arbeta ute med maskiner och natur? Vara med och skapa morgondagens infrastruktur? Undersöka markens egenskaper i jakt på mineral eller stabilitet? Då kanske Borrteknikeryrket är någonting för dig!

Unik utbildning: Borrföretagen har i snart 30 år utbildat blivande borrare och fortbildat yrkesaktiva. Våra kurser genomförs som arbetsmarknadsutbildning och erbjuds arbetslösa via landets arbetsförmedlingar.

Antagningskrav

  • Det krävs att deltagarna har körkortsbehörighet B.
  • Det krävs kunskaper i svenska språket på en nivå där deltagaren har förutsättningar att klara körkortsbehörighet C + CE, lägst SFI-nivå D rekommenderas.
  • Det krävs att deltagaren är inskriven hos arbetsförmedlingen
  • Därutöver inga specifika förkunskapskrav, dock rekommenderas god fysik då arbetet innebär många fysiskt krävande moment.

Plats

  • Uppsala

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Borrföretagen

Om Borrföretagen

Skandinaviens största branschorganisation för borrentreprenörer. Vi verkar för god kvalitet, säkra arbetsplatser och bra lönsamhet i borrbranschen genom samarbete, utbildning och utveckling.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök